CITEȘTI

Fashion Matters Fair–Get Healthy and Beautiful Edi...

Fashion Matters Fair–Get Healthy and Beautiful Edition

Distribuie articolul:
Share

FASHION MATTERS Fair a ajuns la următorul nivel. Pe 9 și 10 noiembrie, la Freddo Bar&Lounge (Centrul Vechi, strada Smârdan nr. 24), între orele 11-17, vă invităm la o ediţie unică, ce reunește designeri români și specialiști în nutriţie și sport. FASHION MATTERS – Get Healthy and Beautiful Edition vă lasă să descoperiţi legătura strânsă între a arăta bine și a fi sănătoasă, între frumuseţe și îngrijire, între un trup armonios și sport.

Practic, vă propunem o altă abordare a stilului și frumuseţii. Vă aducem mai aproape colecţii vestimentare și de accesorii valoroase, semnate de 30 de designeri români și vă facem cunoștinţă cu unii dintre cei mai cunoscuţi specialiști în nutriţie și sport de la care veţi primi sfaturi importante pentru sănătatea voastră.

Te așteaptă tineri designeri români, creatori de piese vestimentare și de accesorii (bijuterii, pantofi, genţi) în serie limitată sau unicat și cosmetice premium. Printre aceștia se numără: Atelier Aiurea, Lotus by Lorena Trică & Silvia Suotean, Larisa Dragna, Încălţăminte cu stil Ilustil, Le Petit Marais, Vanila Leone, Hannami Shoe Boutique, Guilt-Designing Lifestyle, Avalon Skincare, Crafty Grandma, Biobeauty Concept, Săpun din inimă Heartsoap, Happy bow ties by Rodica Dumitru, Leather Design by Laura Olaru, Eneada Bijoux, Soluţii Estetica, Sophito, Bilutze Elly’s, Tom Florian. Doiniţa Oancea revine la FASHION MATTERS cu cele mai noi creaţii ale sale de inspiraţie gipsy punk.

afis

La FASHION MATTERS – Get Healthy and Beautiful Edition îi veţi întâlni, în cadrul unor workshop-uri, pe Cristian Mărgărit (sâmbătă, ora 16.00), Florentina Opriș (duminică, ora 16.00) și Andrei Laslău. Diete personalizate, trucuri pentru slăbit, exerciţii fizice eficiente, pe toate le puteţi afla de la invitaţii speciali ai acestei ediţii. Echipa Unica.ro va susţine pentru fashionistele prezente o lecţie de stil – tendinţele în modă, trucuri pentru a scoate orice ţinută din anonimat, piesele care nu trebuie sa-ţi lipsească din garderobă.

 Stiliștii de la Artist Salon îţi vor dezvălui, prin demonstraţii, tendinţele în materie de hairstyling.  Una dintre surprizele FASHION MATTERS-Get Healthy and Beautiful Edition este Dana Săvuică. Vedeta le va vorbi vizitatoarelor despre sursa frumuseţii ei, și anume Beauty Water Q10, o băutură cu un puternic efect antioxidant. În premieră,  Elos Beauty Clinic va face demonstraţii de remodelare corporală cu un aparat revoluţionar care luptă eficient împotriva celulitei și a pielii lipsite de fermitate.

 Vizitatoarele FASHION MATTERS vor fi răsplătite cu premii exceptionale: servicii-cadou la Artist Salon, abonamente de kangoo jumps și fitness la Kfit by Florin Tudor şi Kgym Fitness, geanta plic realizată de Leather Design by Laura Olaru, cartea „Trup și suflet sănătos și frumos” semnată de Florentina Opriș.

 INTRAREA ESTE LIBERĂ!

 FASHION MATTERS – Get Healthy and Beautiful Edition este organizat cu sprijnul Freddo Bar&Lounge, Artist Salon, getfit.ro, Beauty Water Q10, Florentina Opriș, Kfit by Florin Tudor, Kgym Fitness, Leather Design by Laura Olaru, Happy bow ties by Rodica Dumitru. Partenerii media ai evenimentului sunt: Fashion TV România, Unica, Secrete de stil, Business Woman, Slab sau Gras, rol.ro, Inspiria, Revista Atelierul, Whisper Magazine, orașulm.eu, mayra.ro, Insport, musicnisghts.ro,  petocuri.ro, anyplace.ro,  tataia.net, bigcitylife.ro, sofresh.ro, Le-boutique, roportal.ro, bucureșteni.ro, Dalar, Tonica, Mujer.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share