CITEȘTI

Căutăm cele mai chic ambalaje

Căutăm cele mai chic ambalaje

Distribuie articolul:
Share

…pentru a le prezenta în paginile virtuale ale revistei. Din experiența noastră, ambalajele create  pentru produsele handmade sunt printre cele mai creative și inedite ambalaje. Astfel, vă provocăm să ne arătați cum împachetați de obicei creațiile voastre, dar și care sunt cele mai chic ambalaje create de voi, indiferent de ocazie. Iar cum sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, suntem mereu în căutare de inspirație. 

Te invităm să ne trimiți o singură fotografie cu un ambalaj creat de tine pe adresa de email [email protected] până la data de 30 noiembrie 2013, ora 00:01, ținănd cont de următoarele:[starlist]

  • Poza să fie fără watermark, fără semnătură, dar să fie cât mai clară (neblurată) la o dimensiune de maxim 300 KB. [cât mai profesionist realizată].
  • Rezoluţia recomandată a fotografiei: 72 dpi și lățime de 600px.
  • Scrie-ne şi site-ul unde o găsim pentru a prelua şi linkul [o simplă adresă e-mail nu este acceptată drept sursă a imaginii]. O pagină de Facebook nu este acceptată drept sursă a produsului, primim cele mai multe erori când facem trimiterea către o pagină de facebook/un profil de Facebook şi dorim să preîntâmpinăm aceste probleme.
  • Te rugăm să încerci să nu ne trimiţi colaje.[/starlist]

ambalaje1

 Sursă imagine

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share