Tips & tricks pentru un swap de iarnă reuşit!

Distribuie articolul:
Share

Am trimis toate cele 150 de mailurile celor înscrişi la swapul de Crăciun. Vă rugăm să vă verificaţi căsuţele de mail (inclusiv la spam) şi să luaţi legătura cu partenera/ partenerul vostru de swap, să îi transmiteţi când puneţi coletul la poştă. Dacă nu aţi primit mailul cu care v-aţi înscris (şi nu este nici în spam) de la spiriduşii noştri contactaţi swap@revista-atelierul.ro. Cât despre ce urmează să creați, din experința noastră, dacă un obiect este creat cu drag și atenție acest lucru se vede și cu siguranță aduce bucurie celui care îl primește.

Nu uitati să recitiți regulamentul de participare, iar pentru orice întrebare sau nelămurire nu ezitați să ne scrieți la adresa swap@revista-atelierul.ro

  • Partenerii sunt grupați câte doi, astfel fiecare dăruind un obiect personalizat care se încadrează în tema Crăciunului celui de la care va primi la rândul său un cadou (ex. A îi va face un cadou lui B, iar B îi va face un cadou lui A). Totuși, menționăm că partenerii voi fi, în continuare, stabiliți în mod aleator.
  • Fiecare participant va primi un email cu datele partenerei/partenerului său pentru a putea să înceapă pregătirea pachetului.
  • Urmează să creezi ceva handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice legat de Crăciun și sărbătorile de iarnă. Cel mai important este ca obiectul creat să transmită bucurie.
  • Include în pachețelul trimis de tine și o felicitare de Crăciun (handmade sau nu)!
  • De îndată ce pachetul este gata, mergi cu el la poștă până în data de 10 decembrie, cu siguranță este așteptat cu drag.
  •  De asemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin email cu partenera ta/partenerul tău de swap, pentru a anunţa că ai primit coletul. Insistăm a se lua legătura cu  partenera ta/partenerul tău dacă adresa este un Oficiu Poştal.
  • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi pe adresa de mail swap@revista-atelierul.ro
  • Dacă ceea ce vei primi nu este chiar pe gustul tău, ține cont de faptul că partenera ta sau partenerul tău a creat ceva special pentru tine și merită aprecierile tale pentru încercare și generozitate.
  • Ține cont că prin înscrierea la swap îți iei angajamentul să creezi ceva special care se încadrează în tema sărbătorilor de iarnă pentru partenera sau partenerul tău și să comunici deschis cu ea sau el.

FOARTE IMPORTANT: Fiecare participant la swap este responsabil pentru acțiunile sale și și le asumă întocmai! Netrimiterea unui colet este strict problema participanților, organizatorii acestui swap neputând fi trași la răspundere, noi doar creăm cadrul necesar pentru desfășurarea acestui frumos eveniment, pe care îl vrem în continuare un schimb prin care oamenii creativi doresc să creeze și să aducă bucurie.

Dacă vrei să împărtășești cu toată lumea vestea mare – participi la swapul Atelierul – îți punem la dispoziție un badge, în două dimensiuni, pentru blogul/site-ul  sau pagina/profilul tău de Facebook.

swap-de-iarna-2013-gadget-e1383572043449

 

Varianta 250×250:

Varianta 180×180:

Spor la meșteșugărit și multă inspirație!

Comentarii

Share