CITEȘTI

Ultimatum: ultima diurnă din an a incubatorului107...

Ultimatum: ultima diurnă din an a incubatorului107

Distribuie articolul:
Share

7 decembrie 2013, Ultimatum: ultima diurnă din an o facem acasă în mansarda din Traian 107. Așa că e musai să vii și nu oricum: cu bucate picante, jeleuri sau acadele, cu un prieten care n-a mai fost niciodată la noi și la spartul târgului puteți să ne lăsați câte un plocon de 20 lei. Te ameninț însă – dacă nu vii, să nu ne scrii la [email protected]. Și invers.

Am zis că dacă e ultima diurnă, să fie magică așa că am adunat vrăjitori, culinari, făuritori, mișcători și descoperitori care să-ți povestească despre o lume în care râsul ne vindecă, casele sunt făcute din turtă dulce și le mâncăm din străchini făcute chiar de noi din lut, o lume în care tango-ul, jocul și lumina sunt un fel de-a fi.

bunWEB-Ultimatum

Avem și coregrafii de grup, concursuri și un spectacol de improvizație cu Backstage Boys. Avem adunată comunitatea noastră, oameni dragi și oameni noi și vrem să ne adunăm unii în alții ca să cântăm la mulți ani și să ne punem dorințe pentru anul 2014.

Când eram mici oare cum credeam că va fi lumea în 2014?

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share