CITEȘTI

Alege cele mai creative cadouri de Crăciun la Clou...

Alege cele mai creative cadouri de Crăciun la Cloud No.9 Pop-up Store!

Distribuie articolul:
Share

Cloud No.9 Pop-up Store se deschide, în weekend-ul 14-15 decembrie, între orele 11.00 și 19.00, pentru o ediţie plină de magie, emoţie, surprize şi cadouri, ai cărei invitați speciali sunt brand-urile Dana by Dana Budeanu, Parlor, Venera Arapu şi MOON by Dana Rogoz.

Cloud No.9- White Christmas Edition- se opreşte la bistro-ul La Historia, în Centrul Vechi, pe strada Sfântul Dumitru, nr. 3, Bucureşti.

Vizual Cloud No.9

Peste 50 de designeri români, creatori de produse în serie limitată sau unicat, vor prezenta colecţii cu adevărat spectaculoase, care te vor inspira în alegerea celor mai originale şi mai creative cadouri de Crăciun pentru tine şi cei dragi.

Cei mai talentați designeri români de haine, pantofi, genți, bijuterie contemporană și decorațiuni realizate manual şi-au pus la lucru creativitatea pentru a-ţi oferi cadouri unice. Pregăteşte-te pentru colecţii de sărbătoare semnate, printre alţii, de Irenka, Laura Leather, ModaMania Design, Larisa Dragna, PassepartouS, Catryoshka, CoriNa Mardari, Ykym Bags, Potocaliu, Eneada, Sophie Handbags, Passepartous, Art-a-porter, Amelie Suri, CinderellaStore, Happy Bow Ties, Idoo sau Alexandra Irinciuc.

Știm că îngrijirea pielii este esențială în sezonul rece, așa că ți-am pregătit o secțiune dedicată cosmeticelor 100% naturale, aduse de d’Adine, Avalon Skincare şi Soap Mill.

Și ce-ar fi Crăciunul fără ceva dulce? Gourmet boutique-ul Atelier ne aduce bunătăți pregătite în casă, cu grijă și dragoste, după rețele bunicii.

Actriţele Diana Dumitrescu, Doiniţa Oancea şi Ioana Ginghină îşi vor prezenta, în premieră la Cloud No.9 Pop-up Store, colecțiile care le poartă semnătura. D’box by Diana Dumitrescu, Dilo’s By Doiniţa Oancea și Miniart Show by Ioana Ginghină completează un decor fabulos al cumpărăturilor unicat.

Şi surprizele nu se opresc aici. Tombola Cloud No.9 îți oferă cadouri unicat, din oră în oră, create de designerii participanți la eveniment.

De Crăciun, suntem alături de cei pentru care sărbătorile nu sunt întotdeauna un motiv de bucurie. Cloud No.9 susține cauza Fundației Touched Romania, care luptă pentru a transforma viețile copiilor și a mamelor singure, aflați în situații de dificultate, oferindu-le sprijin emoțional, material și educațional. La Cloud No.9 Pop-up Store, cumpărând o bijuterie Touched Collection, ajuți un copil să aibă sărbători mai frumoase.

Cloud No.9 Pop-up Store este un eveniment recomandat şi susţinut de Dana Rogoz.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share