CITEȘTI

Cum a fost la Afrika Bambataa..

Cum a fost la Afrika Bambataa..

Distribuie articolul:
Share

După cum ne-am bine obişnuit, The Fresh au organizat încă un eveniment excepţional săptămâna trecută în Atelierul de Productie.  Vlad Dobrescu, în stilul specific, a încins din nou atmosfera cu ritmuri funky.  O surpriză plăcuta a fost prestaţia celor de la R.A.C.L.A, mai ales că nu mai activează de câţiva ani.

Main event-ul, Kevin Donovan, cunoscut şi după numele lui de scenă , Afrika Bambataa, a încins atmosfera vineri la Atelierul de Producţie. S-au auzit până târziu beat-uri reprezentative pentru genul hip-hop din anii ‘80 până în prezent.

Picture4

Pic1

The Fresh did it again, ladies and gents!

Abia aşteptăm următorul lor eveniment.

Text realizat de Andreea Scarlat.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share