Manufaktura cu poveşti- ediţia a II-a

Distribuie articolul:
Share

În perioada 12  – 19 decembrie 2013  Bastionul Măcelarilor  se transformă într-un spațiu expozițional dedicat celor mai recente tendințe în ilustrații pentru Crăciun. Atelierul de confecționat vederi și ilustrații care se va desfășura vineri 13 decembrie, ora 18.00-19.00 în incinta turnului, va fi  punctul de întâlnire dintre organizatorii evenimentului și fanii declarați ai Sărbătorilor de iarnă.

Te invităm să te așezi la masa de lucru pentru a învăța o nouă abilitate prin care să îți poți exprima  talentul creativ! Participanții se vor bucura de contactul cu diferite materiale și vor putea crea un produs finit din acestea prin folosirea tehnicilor de colorat, pictură, tăiere hârtie și colaj. Scopul atelierului este de a încuraja participanții să ia parte la frenezia și bucuria pregătirilor pentru Crăciun, ei putând să își facă propriile cadouri.

Un mediu în care culorile și noul își pun amprenta creează o atmosferă de sărbătoare de Crăciun, care poate uimi atât participanții la atelier cât și vizitatorii Expoziției de Vederi și Ilustrații aflați în căutarea unei atmosfere inedite.

Afis Manufaktura cu Povesti-ed II

PROGRAM EVENIMENT

Joi, 12 decembrie 2013, ora 12.00

Deschidere Expoziție de vederi și ilustrații

Vineri, 13 decembrie 3013, ora 18.00-19.00

Atelier de creat vederi și ilustrații cu tematică de iarnă

Atelierul este gratuit, iar locurile pot fi rezervate la adresa asociatiarecreativ@gmail.com sau telefonic la 0760 576 023.

Organizatori: Consiliul Județean Maramureș, Asociația Re/Creativ
Partener: Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș
Sponsori:  Tipografia Ceconii, Cofetăria Revoire
Colaborator: Mustea Mihai Dan – Fotografie
Parteneri media: Graiul Maramureșului, TL+, Afișier, Revista Atelierul
Proiect finanțat de Consiliul Județean Maramureș.
Comentarii

Share