CITEȘTI

Un nou atelier de sărbători: “Lumea hârtiei – Orna...

Un nou atelier de sărbători: “Lumea hârtiei – Ornamente de Crăciun”

Distribuie articolul:
Share

Pe 15 decembrie Interaktiv University vă invită la un atelier de îndemânare creativă prin care ideile prind viaţă cu ajutorul hârtiei. Lumea hârtiei – Ornamente de Crăciun” este un atelier care se adresează tuturor celor care doresc să înveţe să realizeze ornamente unice şi pline de viaţă. Crăciunul va avea mai multă personalitate, creativitate şi culoare ca oricând! Este un atelier ideal pentru întreaga familie.

Toţi participanţii vor învăţa cum se realizează, din hârtie, fulgii de zăpadă – 2D şi 3D! Mai mult, vor deprinde şi cel puţin o tehnică de realizare a unui aranjament de brad. Cu ajutorul noilor cunoştinţe pot confecţiona ulterior daruri pentru cei dragi (cutii de cadouri, felicitări) sau se pot folosi de ele pentru a decora casa, ferestrele şi bradul de Crăciun.

Lumea hartiei - ornamente de Craciun_15.12.2013_WEB

Atelierul Lumea hârtiei – Ornamente de Crăciun” se va ţine duminică, 15 decembrie, de la ora 13:00, la sediul CROS (Intrarea Mihai Eminescu numărul 5, Bucureşti). Durata sa este de două ore. Raluca Tufeanu va fi trainerul vostru, cu ajutorul ei veţi realiza aranjamente creative pe care la finalul atelierului le puteţi păstra. Toate materialele de lucru sunt incluse în costul de participare: 50 RON. Ţinând cont că atelierul abordează o tematică de sărbătoare, nu vom face abstracţie că decembrie e luna cadourilor şi vom oferi unul tuturor celor care aleg să vină însoţiţi de cineva: reducere de 10 RON (pentru fiecare!). Înscrieri online aici. Vârsta minimă recomandată pentru participanţi: 8 ani.

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share