CITEȘTI

Hai să aflăm artizanul anului şi să împodobim brad...

Hai să aflăm artizanul anului şi să împodobim bradul Atelierul

Distribuie articolul:
Share

Pe 21 decembrie 2013 te invităm să petrecem împreună o după amiază chic de la ora 15 la ora 20 la Ceainăria Bernschutz & Co. Universitate (în spatele Muzeului Șuțu, str Ion Nistor nr. 6, Bucureşti). Vino să aflăm împreună cine din cei peste 40 de finaliști va fi câştigătorul titlului de Artizanul Anului 2013 de la ora 19.00.

Vrem să împodobim cel mai frumos brad handmade așa că te aşteptăm să vii cu un ornament făcut de tine. Pentru ornamentul tău handmade îţi oferim o revistă Atelierul şi o apariție într-un articol  foarte special pe site. Poţi aduce un globuleţ, beteală sau ceva care te reprezintă şi vrei să fie în bradul Atelierul.

Un photo booth va fi disponibil pentru cei care vor să îşi facă poze cu barba lui Moș Crăciun, căciuliţe şi alte recuzite sezoniere. Edițiile speciale Atelierul de Crăciun vor fi proiectate pentru a vă oferi noi şi noi idei de decoraţiuni de Crăciun!

event atelierul craciun 2013_web

Și ca să-ți ușurăm căutările pentru cadoul perfect află că de la Ceainăria Bernschutz & Co. poţi să achiziţionezi cele mai chic cadouri de Crăciun: ceainice, mâncăruri alese, seturi de porţelan şi alte minunății numai bune de pus sub brad!

harta-NA2

Dacă te duci la târgul de Crăciun de la Universitate, nu uita să te opreşti şi la Bernschutz & Co. mai ales pe 21 decembrie, să crăciunești alături de Revista Atelierul!

Intrarea este liberă!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share