CITEȘTI

O, swap frumos! Review: swapul de Crăciun – ...

O, swap frumos! Review: swapul de Crăciun – anul al patrulea!

Distribuie articolul:
Share

Am primit cele mai frumoase poze şi mailuri referitoare la swapul de Crăciun, anul al patrulea. Nouă ne-a plăcut să fim spiriduşii lui Moş Crăciun. Ne-a plăcut să avem peste 150 de swapuitori şi să primim cele mai interesante poze ale cadourilor primite. Cel mai mult ne-au plăcut mesajele de la voi pe care le-aţi ataşat pozelor trimise.

Mulţumim pentru entuziasm, pentru răbdarea pe care aţi avut-o de a primi unele cadouri întârziate şi mai ales pentru toate acele mesaje de mulţumire la adresa Atelierului. Încă mai aşteptăm pozele de la voi, ştim că sunt câteva cadouri trimise cu întârziere, suntem sigure că o sa ne trimiteţi imaginile în cel mai scurt timp pe [email protected], astfel se pot bucura toți spiridușii de cadourile primite de voi.

1537645_744830425535067_82054415_o 919453_744830868868356_1603006838_o

Toate pozele cu produsele swapuite le găsiţi aici.

Dacă ai participat la swapul de Crăciun, nu uita să ne trimiţi până pe 25 ianuarie 2014 la adresa de mail [email protected] pozele cu produsele primite. Nu vrem să nu îţi mai permitem să participi la următoarele swapuri, dar vrem ca toţi participanţii să respecte regulile simple propuse de swapurile noastre.

FOARTE IMPORTANT: Fiecare participant la swap este responsabil pentru acțiunile sale și și le asumă întocmai! Netrimiterea unui colet este strict problema participanților, organizatorii acestui swap neputând fi trași la răspundere, noi doar creăm cadrul necesar pentru desfășurarea acestui frumos eveniment, pe care îl vrem în continuare un schimb prin care oamenii creativi doresc să creeze și să aducă bucurie.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share