Sales in Bucharest

Distribuie articolul:
Share

În prima luna de iarnă Bucharest in Art a pregătit pentru iubitorii de shopping, Sales in Bucharest,  târg destinat culturii urbane, muzicii și shopping-ului. Pe data de 25 și 26 ianuarie, începând cu orele 11:00 la Cafeneaua Veche Bar  (strada Covaci nr.16), va avea loc cea de a 8-a ediție Bucharest in Art, un concept ce promovează tinerii artiști.

Pentru că este primul FASHION FAIR pe anul 2014, pentru că a început sezonul cumpărăturilor masive, toate colecțiile prezente la eveniment vor fi îmbălsămate cu prețuri irezistibile, greu de refuzat! Am pornit de la o idee simplă, însă ne-am propus să mergem pe mai multe planuri, să îmbinam diferite stiluri, să oferim lucruri inedite, cu personalitate, fiecare având o poveste de spus.

afis-bun

Astfel, avem plăcerea să te invităm la o ediție proaspătă, creată special pentru tine – SALES IN BUCHAREST- într-o locație noncomformista pentru reușita unui eveniment 100% urban. Perioada reduceriolor este cea mai așteptată, iar- SALES ÎN BUCHAREST- aduce într-o singur loc peste 30 de artiști ce pun la dispoziție creații inedite și  o mare varietate de produse fashion, design, vintage, handmade & coockies, pentru ca sesiunea de shopping să fie cât mai plăcută. Așadar, înarmați-vă cu voie bună, inspirație, creativitate and feel free to shopp.

O ținută nu este completă fără un make-up impecabil. Prezența celor de la Le Coquette Salon va fi indispensabilă! Pe toată durata evenimentului pasionatele vor primi gratuit o sesiune de makeup profestionist.

Public entuziast, parteneri media sunt invitați să participe alături de noi la o ediție specială a târgului SALES IN BUCHAREST.

Contact: [email protected]
Paula Matei 0766.791.588
Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share