CITEȘTI

8 produse handmade şi de autor cu un strop de iubi...

8 produse handmade şi de autor cu un strop de iubire

Distribuie articolul:
Share

În curând vom sărbători Valentines Day şi Dragobete, (da noi le sărbătorim pe amândouă) şi vrem să vă prezentăm produse chic handmade perfect de purtat şi oferit cu aceste ocazii. Noi credem că iubirea şi mai ales iubirea pentru produsele handmade trebuie arătată zilnic, aşa că vă recomandăm să vă demonstraţi iubirea faţă de persoana dragă oridecâte ori aveţi ocazia şi să purtaţi handmade zilnic!

colaj-1

Surse creaţii: 1, 2, 3

colaj-2

Surse creaţii: 1, 2, 3

colaj-3Surse creaţii: 1, 2

 Aceasta este cea de-a doua provocare a anului 2014, şi vrem să fie una chic şi dedicată iubirii. Vrem să vă prezentăm cele mai chic produse handmade perfect de purtat de Ziua îndrăgostiţilor, de Dragobete, dar şi în orice altă zi în care vrem să ne aratăm iubirea pentru persoana draga.

Să fie produse handmade şi de autor cu inimioare, cu îngeraşi, cu flori, cu dedicaţii nu prea siropoase. Pot fi coliere, cercei chic, eşarfe pictate manual, broşe, diademe, figurine din lut polimeric. Dacă vei considera că una dintre creaţiile tale se potriveşte acestor colaje asteptăm să ne trimiţi o SINGURĂ poză a unui produs original creat de tine pe email:  [email protected] până la data de 8 februarie 2014, ora 23.50.

  • Poza să fie fără watermark, fără semnătură, clară, neblurată, la o dimensiune de maxim 300 KB (cât mai profesionist realizată).
  • Rezoluţia recomandată a pozei să fie de 72 dpi și lățime de 600px.
  • Scrie-ne şi site-ul unde o găsim pentru a prelua şi linkul (o simplă adresă e-mail nu este acceptată drept sursă a imaginii). O pagină de Facebook nu este acceptată drept sursă a produsului, primim cele mai multe erori când facem trimiterea către o pagină de facebook/un profil de Facebook şi dorim să preîntâmpinăm aceste probleme.
  • Te rugăm să încerci să nu ne trimiţi colaje.

Imagine reprezentativă

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share