CITEȘTI

Efemer, nocturna de pe 1 februarie

Efemer, nocturna de pe 1 februarie

Distribuie articolul:
Share

Înțelepțiți ieșim din LUCID, ca să plutim către o nouă lună plină de har: EFEMER, diurna care nu trece. Și cu-n nou loc de petrecut, spre Puzzle Club ușor pășim. Pe 1 februarie de la ora 15.30 te așteptăm cu pene pe veșminte sau în bucle asortat. Tu tot ce trebuie să faci este să dai un semn la [email protected], că de îndată vei ajunge.

Și dacă ți-a plăcut la noi, lasă 25 de lei în semn de apreciere. Luna februarie este pe val, printre nori pufoși și cu multă iubire în dar: prin scris trecutul ni-l vindecăm, prin exerciții de bikram yoga mintea și trupul le coordonăm, relațiile le armonizăm dacă ESPERE învățăm să comunicăm, inimile le echilibrăm, pe ritmuri de body percussion ne sincronizăm. Și ne imaginăm că zburăm până în Orientul Îndepărtat, tainele culturii japoneze să le deslușim, ca mai apoi, către plaiuri mioritice să revenim, cu drag cosițe urbane să împletim. Și când ne-o fi lumea mai dragă, aflăm cum să ne luăm concediu sabatic; și că-n tot acest timp, artiști ai clătitelor putem să devenim, cu trucuri de PR să ne iscusim, cu make-up demn de covorul roșu să ne dichisim. Și dacă ne place să pozăm, clipe cu sărituri în aer o să imortalizăm în colțul nostru fotografic.

WEB efemer-01\Și cu dor de fulgii de nea, transformăm scena într-o bătaie memorabilă cu puf, pene și cu mult râs pe fundal. Așa că nu uita, când pleci d-acasă, adu-ți și perna cea pufoasă. Iar spre final, într-un concert nemuritor cu cei de la Eyedrops rezonăm.

Gând bun, înscrie-te numaidecât!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share