Swap de Mărțișor

Distribuie articolul:
Share

Chiar dacă iarna ne mai ține puțin companie, deja începem să visăm la alei cu pomi infloriți, grădini pline cu lalele și rochițe cu printuri florale, în nuanțe pastelate. Și cum să începem primăvara mai bine decât cu un nou swap?

Da, știm că abia am încheiat swapul de Crăciun, de aceea venim cu o nouă propunere pentru swap-ul de primăvară – facem schimb doar de mărțisoare! Știm că cei mai harnici dintre voi deja ați început să creați mărțisoare chic. În plus, ele fac parte din una dintre cele mai frumoase tradiții ale noastre, fiind vestitori ai primăverii, aducători de noroc și fericire. Iar cum mărțisoarele handmade sunt cu mult mai frumoase și speciale decât cele comerciale, vă propunem ca la acest swap, să dăruiți un mărțișor creație proprie. Astfel, nu doar promovăm acest frumos obicei (de a dărui mărțisoare handmade, bineînțele), dar aduceți o mică bucurie unei persoane necunoscute.

Pentru acest swap trebuie să creezi un mărțișor, să scrii câteva gânduri drăguțe pe o felicitare (handmade sau nu), să le împachetezi drăguț într-un plic sau colet și să îl trimiți cât mai repede către partenera sau partenerul tău.

Ideea pentru această ediție este de a aduce o mică bucurie prin dăruirea mărțișor handmade, pe care îl puteți crea de-ndată ce v-ați înscris la swap.

swap de martisor

După cum deja v-am obișnuit, urmează o serie de reguli, pe care vă angajați să le respectați în momentul înscrierii la swap. [heartlist]

  • Pentru a te înscrie la swap trebuie să completezi formularul de aici până la data de 14 februarie . Ai grijă să completezi toate câmpurile, altfel nu se va înregistra înscrierea ta. Spre deosebire de edițiile anterioare, de data aceasta nu mai este nevoie de completarea câmpului dedicat preferințelor personale.
  • Ai grijă ca adresa să fie scrisă corect și complet (inclusiv numele județului), verifică chiar și de 2-3 ori să nu se fi încurcat literele sau numerele.
  • Se iau în considerare doar înregistrările realizate prin formularul de pe site.
  • Creează un mărțișor drăguț, așa cum ți-ar plăcea ție să primești.
  • În data de 16 februarie vom anunța lista partenerilor de swap pe site. Partenerii sunt grupați câte doi, astfel fiecare dăruind un mărțișor handmade celui de la care va primi la rândul său un mărțișor (ex. A îi va face un cadou lui B, iar B îi va face un cadou lui A). Totuși, menționăm că partenerii voi fi, în continuare, stabiliți în mod aleator.
  • Fiecare participant va primi un email cu datele partenerei/partenerului său pentru a putea să trimită, în timp util, mărțișorul.
  • Suntem sigure că tuturor ne place să primim felicitari (preferabil handmade, dar se acceptă și non-handmade). Așa că îți propunem să adaugi în plic, pe lângă mărțișor și o felicitare.
  • Trimite mărțișorul cât mai repede, astfel ca partenera ta/partenerul tău să îl poată purta de 1 martie!
  • Poţi să te înscrii şi dacă nu locuieşti în România.
  • Nu uita să faci o poză la mărțișorul primit şi să ne-o trimiţi pe adresa de mail [email protected], pană pe 12 martie 2014.[/heartlist]

Citește cu multă atenție regulile de mai sus și respectă-le întocmai – partenera ta de swap urmează aceleași reguli și are aceleași așteptări ca și tine. De asemenea, ține cont că prin înscrierea la swap îți iei angajamentul să creezi un mărțișor handmade, să incluzi și o felicitare în plic, pe care îl vei trimite din timp pentru a ajunge înainte de 1 martie.

Dacă vrei să împărtășești cu toată lumea vestea mare – participi la swapul Atelierul – îți punem la dispoziție un badge, în două dimensiuni, pentru blogul sau site-ul tău.

swap de martisor  badge

Varianta 250×250:
Varianta 180×180:

FOARTE IMPORTANT: Fiecare participant la swap este responsabil pentru acțiunile sale și și le asumă întocmai! Netrimiterea unui colet este strict problema participanților, organizatorii acestui swap neputând fi trași la răspundere, noi doar creăm cadrul necesar pentru desfășurarea acestui frumos eveniment, pe care îl vrem în continuare un schimb prin care oamenii creativi doresc să creeze și să aducă bucurie.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] atelier, desigur. Meșterind. Am meșterit pentru Swap, pentru prieteni, pentru prieteni ai prietenilor, pentru mame ale prietenilor, pentru necunoscuți. […]

  2. […] poate chiar pentru atenții mici, dar bine alese, pentru 8 martie.De asemenea, dacă participi la Swapul Atelierul de Mărțișor, sper să te inspire aceste sugestii pentru a împacheta cât mai frumos și unic mărțișoarele […]

  3. […] Swap de Mărțișor […]

  4. Anca

    31 ianuarie

    Monika, inscrierea ta s-a inregistrat.

    Deoarece intreg procesul este automatizat si functioneaza bine, nu se trimit mailuri de confirmare a inscrierii.
    In urma inscrierii pe site, primesti un mesaj care iti confirma ca inregistrarea a avut loc. 🙂

  5. Tulipka

    31 ianuarie

    Bună!
    M-am înscris și eu pentru swapul de Mărțișor tocmai din Franța. Există vreo modalitate de a ști dacă mi s-a luat în considerare candidatura? Nu am primit nici un mail de confirmare.
    Mulțumesc!
    Monika

  6. cum se pune bagde-ul asta pe site la mine?

  7. cum se pune bagde-ul asta pe site la mine?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share