Ghid de februarie

Distribuie articolul:
Share

Luna februarie se anunță plină de culoare, cu multe idei creative și inspiraționale, proiecte ambițioase și articole care vă vor încânta. Pentru noi, februarie înseamnă creativitate, ziua îndrăgostiților și dragobete, dar și pregătirea mărțișoarelor pentru 1 Martie – una dintre zilele noastre preferate din an.

paleta culori februarie

Vă propunem să colorăm iarna în nuanțte calde de mov și roz, pe care să le echilibrăm cu o serie de culori mai reci. Pentru paleta de culori pentru luna februarie, ne-am lăsat inspirate de culorile primăverii alese de Pantone. Sperăm că vă vor inspira și pe voi!

Tot pentru luna februarie, vă recomandăm să realizați proiecte creative și să participați la evenimente chic. Mai jos puteți descoperi recomandările noastre, la început de februarie:

tutoriale ziua indragostitilor

1. O broșă chic, numai bună de dăruit cuiva drag și/sau de purtat tot anul.

2. O coroniță tare frumoasă, ușor de realizat în orice combinație de culori dorești. Se poartă cu un zâmbet larg.

3.Pentru mesaje iubărețe sau ca invitație la o cină în doi, aceste inimioare origami sunt un proiect care nu trebuie să lipsească de pe lista ta.

4. Orhidee delicate, ideale pentru a înfrumuseța orice cadou. Le poți folosi și pentru a decora un perete, dar suntem sigure că le poți găsi și multe alte întrebuințări.

proiecte pentru februarie

1. Mărțișoarele handmade sunt cele mai frumoase! Dacă vrei să dăruiești bucurie de 1 Martie, Ema îți arată cum să croșetezi o inimioară într-un minut.

2. Rux ne arată cum să reciclăm și să creem un suport chic pentru florile de primăvară.

3. Un cocktail delicios, preferabil savurat în doi sau în compania prietenelor.

4. Biscuiți delicioși pentru persoane iubărețe. Se fac ușor și se servesc cu drag.

Cât despre evenimente, nu uita să te înscrii la swapul de Mărțișor organizat de noi. Iar dacă participi la târguri și creezi mereu standuri creative, noua noastră provocare are să îți placă mult – trimite-ne poze cu standul tău, iar noi vom publica povestea ta!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share