Corina

Distribuie articolul:
Share

Bună, sunt Corina și sunt una dintre cele mai noi membre ale echipei Atelierul.

Mi se spune Cori de când mă știu și tot cam de pe atunci am început să mă joc și să meșteresc.  Am început la grădiniță cu „Să țesem frumos”, cu mozaicul cu piuneze din plastic colorat, cu puzzle-ul Tangram, apoi m-am ocupat foarte serios de o linie completă de fashion & accesories și home & deco pentru păpuși și urși de pluș.

În generală împleteam cu andrele de plastic la ora de „lucru manual” și invidiam băieții, pentru că lucrau cu seturile de traforaj și pirogravură.  În clasa a 6-a am dezvoltat o pasiune pentru pandantivele cu mărgele de lemn, croșetate și înnodate. Timp de doi ani am purtat și am dăruit pandantive handmade.

În liceu am mers în tabără la mare și mi-am cusut singură un top pentru „disco”, din două șnururi și ceva material.

Mi-am făcut singură bijuteriile pentru nuntă. Din perle și cristale…acrilice, nu sunt cea mai chic creație a mea, dar de acolo a început totul: am descoperit materiale, tehnici, creatori.

Îmi place în continuare să mă joc cu tot felul de materiale și să meșteresc tot felul de lucruri, să încerc tot felul de tehnici noi și să scriu.

Sunt dependentă de bloguri, cafea, handmade, ciocolată, seriale „de epocă” și boardgames, nu neapărat în această ordine.

Lucrez ca programator și locuiesc în München împreună cu soțul meu și pisica noastră, Lulu.

Scriu despre mine, despre Lulu, despre DIY și despre viața cu ceva zahăr în plus, aici: http://blueinsulinpumps.wordpress.com/

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

  1. […] preferat: Cori, sora mea mai mare, care, atunci când eram mică, îmi cosea rochițele pentru păpuși. Pe urmă, […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share