CITEȘTI

Elena Gheorghiu

Elena Gheorghiu

Distribuie articolul:
Share

Bună, eu sunt Elena G.  Îmi place să fac parte din echipa Atelierul, unde am cunoscut oameni minunați, creativi și pasionați de frumos.

Iubesc foarte mult animalele, mi se pare o lume fascinantă cea pe care nu o poti vedea cu ochiul liber ci doar la microscop și mi-am făcut o meserie din asta, devenind biolog într-un laborator de analize medicale. Răbdarea pe care trebuie s-o am în această meserie mi-am îndreptat-o și spre partea artistică, începând cu fotografia, apoi am descoperit lumea minunată a handmade-ului. Am început cu câteva mărțișoare din sârmă si mărgele, am continuat cu broșe făcute prin tehnica kanzashi, urmează tehnica soutache și tot așa. Cea mai mare provocare mi s-a părut când o prietenă m-a rugat să fac ceva handmade pentru un congres veterinar și am reușit să confecționez din fetru brelocuri cu fețe de cățeluși.

În viitor sper să îmi deschid un magazin online unde să-mi expun toate creațiile. Până atunci vă invit să vizitați pagina de facebook.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share