CITEȘTI

Winter Ema

Winter Ema

Distribuie articolul:
Share

Pe numele meu adevărat, Emanuela Patrichi, pe numele de … „scenă” Ema Winter – pentru că îmi place iarna și pentru că m-am născut iarna. E taaaaare bine să faci parte dintr-o echipa. Bine că sunt aici. Am terminat Liceul Pedagogic, apoi Facultatea de Litere, apoi un master în ceea ce-mi place cel mai mult: să critic – Critică literară. Am început să fac tot felul de lucruri pentru fetița mea care și-a dorit într-o zi să aibă o poșetă ca a mea – și i-am făcut una din fetru colorat. Apoi a mai vrut una și încă una. Iar la o joacă de-a noastră, „de-a magazinul” ne-am apucat să vindem păpușilor ce creasem până atunci. Așa mi-a venit ideea să trec mai departe. Am început să concep cărți din fetru moale și colorat, jucării din fetru, apoi am cochetat cu felicitările, cu articolele de balet și din aproape în aproape am ajuns să creez tot felul de lucruri. Pentru fetițe. Pentru baieți … adaptez.

De curând am început să învăț să croșetez. Știam să croșetez în școala generală, dar am uitat. Am luat-o de la capăt. Nu vreau să croșetez lucruri complicate, ci doar să ma joc cu firele și culorile. Pentru că da, culorile sunt extraordinar de importante în viața noastră. Poate de aceea când e întrebată ce culoare îi place, fetița mea zice că iubește curcubeul. Veți găsi creațiile mele aici, în magazinul meu virtual:

http://www.etsy.com/shop/WinterEma

La cât mai multă culoare!
Ema

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share