CITEȘTI

Pe 1 martie organizăm Primul Swap live de Mărţişor...

Pe 1 martie organizăm Primul Swap live de Mărţişor!

Distribuie articolul:
Share

Pe 1 martie de la ora 14.00 la ora 19.00 în spaţiul Awhere ( Str. Sfântul Ștefan, nr. 21, Bucureşti), organizăm primul Swap de Mărţişor live.

Mărţişoarele fac parte din una dintre cele mai frumoase tradiții ale noastre, fiind vestitori ai primăverii, aducători de noroc și fericire. Iar cum mărțisoarele handmade sunt cu mult mai frumoase și speciale decât cele de serie, vă propunem ca la acest swap, să dăruiți cu predilecţie un mărțișor creație proprie. Astfel, nu doar promovăm acest frumos obicei (de a dărui mărțisoare handmade, bineînțeles), dar aduceți o mică bucurie unei persoane necunoscute.

swap martisor

Vino cu un mărţişor handmade pe preferinţă realizat de tine şi primeşti un altul la schimb de la un  artizan în handmade. Întrucât ştim că fiecare mărţişor handmade este făcut cu drag, nu vei vedea ce mărţişor primeşti, vei  primi unul fără să poţi să îl alegi. Nu uita să aduci şi o carte de vizită că să o punem alături de mărţişorul tău.

Totuşi dacă nu eşti artizan în handmade şi vrei să participi la acest swap, te aşteptăm cu drag cu un mărţişor din comerţ şi vei primi un altul la schimb.

Bineînţeles, că vom face poze cu tine şi cu mărţişorul tău pe care îl oferi la primul swap live de mărţişor şi vom posta pozele pe pagina noastră de facebook şi mai ales pe www.revista-atelierul.ro

Poţi să ne aduci şi echipei Atelierul un mărţişor dacă vei considera că merităm unul de 1 martie şi noi îţi oferim o Revistă Atelierul.

Intrarea este liberă!

Data: 1 Martie 2014, între orele 14.00-19.00

Unde: Awhere,  Str. Sfântul Ștefan, nr. 21, Bucureşti

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] 1 martie în spaţiul cochet Awhere, din Bucureşti am organizat primul swap live de mărţişoare. A fost o extraordinară ocazie ca toţi cititorii Atelierul să interacţioneze direct cu echipa […]

  2. La Demoisella

    24 februarie

    Super idea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share