Pe 1 martie organizăm Primul Swap live de Mărţişor!

Distribuie articolul:
Share

Pe 1 martie de la ora 14.00 la ora 19.00 în spaţiul Awhere ( Str. Sfântul Ștefan, nr. 21, Bucureşti), organizăm primul Swap de Mărţişor live.

Mărţişoarele fac parte din una dintre cele mai frumoase tradiții ale noastre, fiind vestitori ai primăverii, aducători de noroc și fericire. Iar cum mărțisoarele handmade sunt cu mult mai frumoase și speciale decât cele de serie, vă propunem ca la acest swap, să dăruiți cu predilecţie un mărțișor creație proprie. Astfel, nu doar promovăm acest frumos obicei (de a dărui mărțisoare handmade, bineînțeles), dar aduceți o mică bucurie unei persoane necunoscute.

swap martisor

Vino cu un mărţişor handmade pe preferinţă realizat de tine şi primeşti un altul la schimb de la un  artizan în handmade. Întrucât ştim că fiecare mărţişor handmade este făcut cu drag, nu vei vedea ce mărţişor primeşti, vei  primi unul fără să poţi să îl alegi. Nu uita să aduci şi o carte de vizită că să o punem alături de mărţişorul tău.

Totuşi dacă nu eşti artizan în handmade şi vrei să participi la acest swap, te aşteptăm cu drag cu un mărţişor din comerţ şi vei primi un altul la schimb.

Bineînţeles, că vom face poze cu tine şi cu mărţişorul tău pe care îl oferi la primul swap live de mărţişor şi vom posta pozele pe pagina noastră de facebook şi mai ales pe www.revista-atelierul.ro

Poţi să ne aduci şi echipei Atelierul un mărţişor dacă vei considera că merităm unul de 1 martie şi noi îţi oferim o Revistă Atelierul.

Intrarea este liberă!

Data: 1 Martie 2014, între orele 14.00-19.00

Unde: Awhere,  Str. Sfântul Ștefan, nr. 21, Bucureşti

 

Comentarii
One Response
Share