First Flowers la Awhere

Distribuie articolul:
Share

Aici se va desfăşura primul swap live de mărţişoare marca Atelierul, va fi o zi primăvăratică alături de oamenic chic,evenimente cochete. Vă aşteptăm cu drag să întâmpinăm împreună primăvara!

Your soul is what you make it.
Sâmbătă sărbătorim lumina, natura, prima floare, primă vara. Deschidem ochii, braţele, inimile, porţile.
Începând cu ora 13.00, pe Sf. Ştefan nr.21, Bucureşti ne adunăm sub acelaşi acoperiş, cu muzică, poezie, culoare…tot.
Avem:
_____________________________________________________
Awhere:

♥ Lansează prima ediţie dintr-un nou proiect. Pentru că avem ceva prieteni pe care vrem să-i ascultăm mixând „în public” şi pentru că o să mai descoperim mulţi alţii, am combinat un set de playere pe care vi le punem la dispoziţie incepând cu 1 martie, ca să exersaţi, să experimentaţi şi să ne delectaţi.
Aflaţi mai multe dacă ne vizitaţi pe 1 martie.
Începem cu câţiva invitaţi foarte speciali.

♥ Vă invita în recreaţie, cadou 😀
https://www.facebook.com/events/795620227131936/?fref=ts

_____________________________________________________
Vlad Tausance
https://www.facebook.com/tausance

Tăușance citește din Saga – bilete la clasa de mijloc, poemul grafic apărut la Herg Benet și desenat de Paul Hitter. Toate desenele din carte pot fi văzute pe viu într-o expoziție pop-up. Atât Saga, cât și primul său volum se pot transforma în mărțișoare la prețuri de prietenie.

start @ 8 p. m.
_____________________________________________________
Brutal Ink :
is here
_____________________________________________________
Revista Atelierul :

http://www.revista-atelierul.ro/2014/02/24/pe-1-martie-organizam-primul-swap-live-de-martisor/

14.00- 19.00

Vino cu un mărţişor handmade pe preferinţă realizat de tine şi primeşti un altul la schimb de la un  artizan în handmade. Întrucât ştim că fiecare mărţişor handmade este făcut cu drag, nu vei vedea ce mărţişor primeşti, vei  primi unul fără să poţi să îl alegi. Nu uita să aduci şi o carte de vizită că să o punem alături de mărţişorul tău. Totuşi dacă nu eşti artizan în handmade şi vrei să participi la acest swap, te aşteptăm cu drag cu un mărţişor din comerţ şi vei primi un altul la schimb.

Bineînţeles, că vom face poze cu tine şi cu mărţişorul tău pe care îl oferi la primul swap live de mărţişor şi vom posta pozele pe pagina noastră de facebook şi mai ales pe www.revista-atelierul.ro

Poţi să ne aduci şi echipei Atelierul un mărţişor dacă vei considera că merităm unul de 1 martie şi noi îţi oferim o Revistă Atelierul.

_____________________________________________________
Ileana Szerzo – Hairdresser:

împletituri şi coafuri, free, pentru toată lumea.

_____________________________________________________
Luxi Make-up

make-up free & fresh de primăvara, pentru toată lumea. boys do cry and it’s perfectly fine.

1898223_774185665932876_1416770618_n

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share