CITEȘTI

Sărbătorește primăvara cu primul salon de mărțișor...

Sărbătorește primăvara cu primul salon de mărțișor de la Galateca!

Distribuie articolul:
Share

Luna martie începe cu Primavera, prima ediție a salonului de mărțișor de la Galateca. Pentru că vrem să ne bucurăm împreună de venirea primăverii, între 28 februarie și 8 martie, Galateca inaugurează un nou concept de salon, care va reuni design vestimentar, bijuterie de autor și artă la prețuri accesibile.

Doar la Galateca veți putea descoperi noile colecții de primăvară-vară sau piese de sezon semnate de cei mai talentați designeri: Murmur, 109, Le petit indigent, Adelina Ivan, Claudia Castrase, Sandra Galan, Cristian Samfira, Atelier Atu, Mihaela Crețescu, Aerwear, Rad Playground și Florentina Giol. Puteți asorta ținutele lor cu bijuterii minunate, create de designeri pasionați: Expression (by Alexandra Ungurelu), Lady Magpie, Carla Szabo, Fashion Machine, Raluca Buzura, Moogu, Noha Nicolescu, Roua de argint. Tot la Galateca veți putea admira și lucrări de artă în ton cu primăvara, desenate de Aitch, Loreta Isac, Alice, Cristiana Radu, Cris Barsony, Adriana Mihaela Gheorghe, Georgiana Chițac, Amalia Dulhan și Iulia Costache, precum și creații florale semnate de Iris, Agatha Blanck, Andreea Băniță și Purple flowers.

unnamed

În același timp, Primavera este un loc cu o atmosferă specială, în care se vor întâmpla diverse evenimente conexe, dedicate clienților fideli și iubitoarelor de frumos. Dar și o inițiativă demarată în parteneriat cu diverse industrii și domenii creative din zonă, pentru susținerea reciprocă a afacerilor de acest gen.

Și ca să va facem puțin curioși, vă mărturisim că va așteptăm cu și mai multe surprize la Primavera! Vă spunem doar una dintre ele: expoziția semnată de Vlad Ţenu, “Glimpses of Infinite Symmetry”, se prelungește până pe 8 martie. Așa că prima ediție Primavera se va desfășura în decorul fabulos al instalațiilor semnate de Vlad Ţenu.

Primavera își propune să devină o adevărată tradiție în seria evenimentelor inițiate de Galateca. În plus, manifestarea se înscrie în seria proiectelor care susțin talentele din designul românesc, o inițiativă în care galeria Galateca își dorește să investească pe termen lung.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share