Ghid de Martie

Distribuie articolul:
Share

În luna martie te provocăm să creezi obiecte inedite, să încerci tehnici noi, să folosești culori puternice și să alături texturi fine cu unele brute, să te joci și să visezi mai mult. Tema noastră de luna aceasta este DIY de primăvară și te invităm să descoperi alături de noi bucuria de a crea ceva pentru tine, pentru casa ta sau pentru prieteni. Stilul handmade are un aspect ușor de recunoscut – este imperfect, deși este lucrat cu atenție la cele mai mici detalii, fascinează și este îndrăgit. Astfel, haide să creăm ceva unic, în stilul specific fiecăruia, să cumpărăm mai puține produse de serie și să alegem handmade și obiecte de designer.

culori de martie

Paleta de culori stunning temper, prezentată anul acesta în cadrul secțiunii Trends la Ambiente, este ideală pentru un martie plin de culoare, vitalitate, imaginație și inspiră la crearea de obiecte pline de veselie și originalitate.

turoriale decor geometric

1. Formele geometrice sunt un trend destul de puternic în perioada aceasta și nu este nicio surpriză de ce – au linii simple, care captivează. Creează un suport de creioane în formă hexagonală pentru biroul tău și alege una dintre culorile propuse de noi pentru un aspect proaspăt și energizant.

2. Foloșeste tehnica împăturirii hârtiei pentru a crea forme simple, dar atrăgătoare. Acest tutorial prezintă cum să realizezi suporturi de lumânări.

3. Alege o paletă de culori care te inspiră și decorează un perete cu forme hexagonale. Este un proiect simplu, de mare efect și ni se pare potrivit pentru decorarea camerei unui băiețel.

4. Transformă o veioză banală într-una cu stil handmade. Cu siguranță acest proiect îți va aminti de orele de lucru manual din timpul școlii.

tutoriale ghivece

Ca și iubitori de handmade, avem o adevărată pasiune pentru a crea sau decora cam tot ce prindem la-ndemână. De aceea îți propunem să îți exersezi creativitatea încercând diferite tehnici pentru ghivecele plantelor de apartament sau balcon.

1. Ghivece din teracotă vopsite în culori tari și decorate cu folie aurie. Sincer, nu există limite în decorarea ghivecelor cu ajutorul vopselei, fiind și o soluție practică, de durată.

2. Acest tutorial ne-a atras atenția datorită materialului folosit pentru realizarea micilor ghivece, și anume lutul polimeric! Nu-i așa să rezultatul este tare drăguț?

3. Ghivece realizate din ciment – ne place totul legat de acest material: textura, culoarea, versatilitatea.

4. Ghiveci atârnător – din nou un proiect simpatic, ușor de realizat și în stilul inconfundabil handmade.

creativ acasa

1. Suport pentru ceșcuțele de ceai și cafea – un proiect pentru care e nevoie de un pic mai mult timp, dar rezultatul final este mult prea simpatic să nu îl încerci.

2. Raft pentru iubitorii materialelor maturale, dar și pentru cei care iubesc muntele. Nu-i așa că arată foarte bine?

3. Ideile simple sunt cele mai bune. Și de ce nu ar fi, când doar cu un pic de vopsea lingurile de lemn se transformă într-un accesoriu de bucătărie sofisticat.

4. Creează o coroniță simpatică și colorată pentru ușa casei tale. Cu siguranță te va face să zâmbești de fiecare dată când te întorci acasă.

5. Cred că suntem cu toții de acord: nu ne plac cablurile la vedere prin casă. Dar, atunci când acestea sunt decorate cu washi tape, parcă nu mai vrem să le ascundem.

6. Pahare de hârtie decorate cu flori de primăvară – sunt ideale pentru a-ți înveseli diminețile, dar și pentru petrecerile cu prietenii.

7. Învață să croșetezi – pe site-ul nostru te așteaptă o serie de articole (chiar și video) care te învață cum să croșetezi toate ideile tale.

tutorile de primavara

1. Biluțe de brânză cu mirodenii – un aperitiv ușor, delicios și care și arată foarte bine.

2. Checul pufos este unul dintre cele mai populare deserturi, dar pe bună dreptate: e simplu de realizat și foarte gustos.

3. Învață să creezi din hârtie florile tale preferate. De asemenea, sunt un cadou tare potrivit pentru 8 Martie.

4. Decorează un tricou pentru cei mici, cu modele simpatice.

5. Cu ajutorul tehnicii decoupage, poți transforma oricând o cutie de lemn simplă într-un obiect de decor chic.

6. Genți colorate pentru cumpărăturile zilnice și nu numai.

De asemenea, te invităm să participi la noua noastră provocare – Viva la primavera!

O primăvară plină de flori!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share