CITEȘTI

Cum am petrecut de 1 martie la primul swap de mărţ...

Cum am petrecut de 1 martie la primul swap de mărţişoare

Distribuie articolul:
Share

Pe 1 martie în spaţiul cochet Awhere, din Bucureşti am organizat primul swap live de mărţişoare. A fost o extraordinară ocazie ca toţi cititorii Atelierul să interacţioneze direct cu echipa noastră şi să aflăm noutăţile despre produsele lor handmade şi de autor.

swap_martisor_lazardaniela3

swap_martisor_lazardaniela4

swap_martisor_lazardaniela6

Swapul de Mărţişor a fost un eveniment conex în cadrul Awhere, şi aşa am avut şansa să ne facem (noi fetele) cele mai chic şi unice împletituri, şi cele mai alese machiaje. Ileana Szerzo – Hairdresser s-a ocupat de împletituri, iar Luxi Make-up de machiaje.

colaj-1 colaj-2-

De la ora 20.00 am aflat direct de la Vlad Tăuşance, de ce şi cum a  scris Saga-  bilete la clasa de mijloc, poem grafic apărut la Herg Benet și desenat de Paul Hitter.

poza

poza222

Mulţumim Adela, Mira pentru invitaţia de a realiza un eveniment în spaţiul Awhere !

Pozele sunt realizate de Daniela Lazăr .

Mai multe imagini de la eveniment găsiţi aici.

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share