Povestea unui swap de mărţişor!

Distribuie articolul:
Share

Peste jumătate dintre participanţii la swap au primit mărţişoarele primăvăratice, aşa că am hotărât să prezentăm câteva dintre imaginile primite. Ne plac mărţişoarele dăruite şi apreciem foarte mult că prin intermediul acestui swap de mărţişor s-au creat şi câteva prietenii între participanţi.

swapuletMărţişoare tradiţionale, broşe cochete, pandantive au fost primite şi oferite în cadrul acestui swap, suntem curioase să vedem toate cele 120 de produse swapuite.

swap2

Toate imaginile cu mărţişoarele swapuite le puteţi vedea aici.

––-

Tips& Tricks pentru swapul de mărţişor

1. Nu uita să faci o poză cât mai profesionist realizată, la mărțișorul primit şi să ne-o trimiţi pe adresa de mail [email protected], până pe 12 martie 2014, ora 23.59.

2. Vrem să încurajăm participarea la swap a celor mai talentați creatori și iubitori de handmade și considerăm că munca fiecărui participant merită să fie pusă în evidență pentru efortul depus și bucuria adusă. Astfel, vă recomandăm să încercați să realizați fotografii cât mai frumoase, la lumină naturală. Este suficient să fie simple, dar încercați să fotografiați mărtișoarele primite așa cum v-ar plăcea să fie fotografiate și cele create de voi.

3. Dacă nu ai primit nimic de la partenera ta de swap, nu lasă pe ultima zi să ne anunţi că pacheţelul pentru tine nu a ajuns. Încercăm ca la evenimentele noastre de swap, discuţiile pe mail cu partenerele de swap să fie constante şi să nu trebuiască să intervenim noi pentru a afla dacă un colet a fost sau nu trimis. Toţi participanţii la swap au primit pe adresele de mail, datele de contact ale partenerilor de swap, folosiţi-le cu drag dacă nu aţi primit coletul şi ulterior dacă discuţia nu este posibilă (după ce aţi trimis macăr două mailuri) semnalaţi problema departamentului de swap.

FOARTE IMPORTANT: Fiecare participant la swap este responsabil pentru acțiunile sale și și le asumă întocmai! Netrimiterea unui colet este strict problema participanților, organizatorii acestui swap neputând fi trași la răspundere, noi doar creăm cadrul necesar pentru desfășurarea acestui frumos eveniment, pe care îl vrem în continuare un schimb prin care oamenii creativi doresc să creeze și să aducă bucurie. Şi da, netrimiterea unui colet duce automat la eliminarea de la următoarele swapuri organizate de Revista Atelierul.

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Elena C.

    10 martie

    Cat de frumoasa este papusica rosie…. Bravo tuturor!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share