CITEȘTI

Nocturna Jazzaar a incubatorului timișorean

Nocturna Jazzaar a incubatorului timișorean

Distribuie articolul:
Share

Sâmbătă, 15 martie, începând cu ora 19 se desfășoară Nocturna Jazzaar organizată de incubator107 Timișoara, în ROST (str. Lucian Blaga, nr. 3).

Programul va include un mini-maraton al prezentărilor de ateliere ce se vor defășura începând cu săptămâna viitoare: „Teatru și improvizație”, „Cum îmi repar bicicleta”, „Lumânări decorative”, „Ashtanga Yoga”, „Branding-ul de oraș”. Pe lângă invitații ce vor povesti despre atelierele, pasiunile și meșteșugurile lor, alte activități inedite se vor strecura pe parcurs, iar muzica bună va fi ca la ea acasă.

afis nocturna

Momentul muzical al serii îl reprezintă concertul JazzyBIT cu un sound inspirat din jazz, funk, blues, latino.

Sunteți așteptați sâmbătă aceasta, 15 martie, la Nocturna Jazzaar, curioși de lucruri noi sau de redescoperirea unora mai vechi. Intrarea este pe bază de donație: 10 lei. Mai multe detalii vor fi postate pe pagina incubatorului.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share