Cursuri chic de la Creative Arts

Distribuie articolul:
Share

Pentru doamnele și domnișoarele care vor să fie surprinse, în această perioadă, și cu altceva decât cu flori și mărțișoare, Creative Arts lansează primul curs de restyling mobilier și decorațiuni interioare.

Dacă simțiți că acasă e locul unde inima bate în fiecare piesă de mobilier și în fiecare obiect decorativ, oricât de mic, vă invităm să descoperiți, în atmosfera veselă și prietenoasă a cursurilor Creative Arts, cum puteți oferi din personalitatea voastră fiecărui obiect din casă.

Ne vom lăsa cucerite de creativitatea fiecăreia și vom explora tehnici feminine de redefinire, reinventare și restilizare a piesele de mobilier și a obiectelor decorative, pictând, imprimând dantele, folosind șabloane, ștampile, flori și frunze, decupând șervețele, antichizând și transformând timpul petrecut împreună în amintiri dragi.

Vom descoperi frumusețea tehnicilor de restilizare a mobilierului și a obiectelor decorative în opt ateliere săptămânale a câte două ore fiecare, susținute de artistul plastic Cristina Rădulescu.

Prețul cursului este de 800 de lei (achitabil în două tranșe), cu o reducere de 15% la înscrierile făcute până la sfârșitul lunii martie. Înscrierile se fac la office@creativearts.ro sau la 0721.321.890.

Comentarii

Share