Un look casual, perfect pentru zile însorite

Distribuie articolul:
Share
Skip a Heartbeat vă salută din Aarhus și dorește să vă inspire cu acest look casual, perfect pentru zile însorite de weekend, în special pentru că vine primăvara, chiar și în Scandinavia! Stilul scandinav m-a influențat foarte mult în cei cinci ani de când trăiesc aici.
Dacă în trecut îmi plăcea să fac tot felul de combinații trăznite, acum mă axez pe look-uri cât mai minimaliste. Apreciez simplitatea și efectul pe care aceasta îl redă. De aceea, ținuta pe care o prezint este cât se poate de simplă. Bluza tip ie este o alegere excelentă pentru zile primăvăratice.
IMG_6198
Am combinat-o cu o pereche de blugi, pe care i-am cumpărat recent de la un bazar aici în Aarhus. Sunt clasici, confortabili, cu talie un pic inaltă, exact ceea ce căutam! Am adăugat cureaua roșie pentru a da o pată de culoare întregului look. Deși mi-ar fi plăcut sa pot purta balerini, am ales o pereche de botine negre, potrivite pentru vremea de aprilie. Pozele au fost făcute în portul Marselisborg, pe malul mării Baltice, unul dintre locurile mele preferate din Aarhus.
IMG_6197
Detalii ținută: blugi Levi’s, botine Pieces, curea vintage, palton Zara, ochelari Monki și bluză Second Female Copenhaga.
 IMG_6195 IMG_6204
Comentarii
One Response
  1. Ligia
Share