The Best Portobello Weekend

Distribuie articolul:
Share

V FOR VINTAGE Portobello Market tocmai s-a încheiat, deci soarele poate să iasă din nou, să fim din nou în București. Dacă mai aveați vreun dubiu, weekendul trecut a demonstrat că, dacă promitem, facem: pentru două zile am adus Londra la București – în cel mai autentic mod. A fost ploaie și vânt – cel mai bun pretext pentru pălării cu atitudine și personaje interesante, care au împânzit Sala Dalles și au animat evenimentul. Good vibe și good people, despre asta a fost vorba la ultima ediție a târgului V for Vintage, desfășurată în cel mai pur stil britanic.

 Mai bine de 3500 de vizitatori s-au bucurat de atmosferă, de shopping și de ceaiul fierbinte – un 5 o’clock tea extins pe durata întregii zile. Au descoperit noutăți, au scotocit, au glumit, s-au întâlnit cu prieteni vechi și și-au făcut prieteni noi, printre cei peste o sută de expozanți din zonele Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, zona Molecule F & Friends. Copiii s-au distrat împreună cu cei de la Reciclare Creativă într-un kids room simpatic, iar părinții lor s-au pozat cu pălăriile din dotare, cu noile achiziții sau… cu noii prieteni.

Pentru două zile, la V for Vintage Portobello Market, Sala Dalles a devenit o felie de stradă londoneză cu atmosferă vibrantă și creativă, populată de oameni frumoși, designeri interesanți, comori și povești.

Ne vedem la toamnă!

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share