Tutorial: Ou trandafiriu

Distribuie articolul:
Share

Primăvara e anotimpul florilor și oălor de Paște. Iată că pornind de la această idee am decorat un ou din plastic cu petale artificiale de trandafir. Rezultatul este unul frumos, cred eu. Acest proiect simplu și ușor de realizat nu vă va lua prea mult timp. În mediu 10-15 minute în funcție de mărimea oului.

Așadar, aveți nevoie de un ou care să servească ca bază pentru decorare, petale artificiale de flori, bandă decorativă pentru agățat în caz că vreți oul să atârne sau o tulpiniță artificială (lemn, plastic, sârmă) în caz că doriți să-l puneți într-o glastră, și bineînțeles clei.

Asigurați-vă și cu o bucățică de material de care nu aveți nevoie pe mai departe, pentru a îndepărta surplusul de clei atunci când lipiți petalele. Începeți să lipiți de la vârf cu petalele mici și continuați cu cele mari spre bază.  Urmăriți imaginile de mai jos cu procesul de lucru.

Unknown

outrandafir2

outrandafir3

Să aveți mult spor! Și nu uitați, cu imaginație și multă îndemânare puteți face orice!

Comentarii

Salut, mă numesc Gabriela Galamaga. Sunt designer și creator de produs. De mai bine de 12 ani creez păpuși, ursuleți teddy și decorațiuni de interior. De profesie sunt editor de imagine și redactor. De un an și jumătate sunt mama unui băiețel minunat. Sunt pasionată de artă și film. Îmi plac cărțile pentru copii și biografiile. În timpul liber creez lucruri de mână și scriu texte. Visez într-o bună zi să public o carte pentru copii. Sper că veți citi cu plăcere interviurile mele pe Revista Atelierul iar tutorialele pas cu pas vă vor inspira și pe voi să creați lucruri de mână.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Gaby

    15 mai

    multumesc Rux! :*

  2. Foarte faina decoratiunea Gaby!! 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share