CITEȘTI

Secretul unei primăveri reuşite

Secretul unei primăveri reuşite

Distribuie articolul:
Share

Ce înseamnă o primăvară reușită pentru Skip a Heartbeat? E simplu: în primul rând soare, de care avem parte atât de rar în Scandinavia, în al doilea rând o garderobă nouă, și în cele din urmă, biciclete noastre dragi, pe care le-am adoptat ca mijloc de transport, nu doar ca activitate recreațională. Iar acum că ne bucurăm, în sfârșit, de zile călduroase, nimic nu ne oprește din a pedala cu stil.

IMG_7100

Ce poate fi mai plăcut decât să te trezești dimineața, să îmbraci o rochie lejeră, să-ți pui geanta de cumpărături în coșuleț și să pornești la drum? Balerinii sau tenișii sunt desigur cei mai indicați pentru a pedala, însă după atâția kilometri parcurși pe bicicletă, pot spune că, la fel ca fetele daneze, stăpânesc arta pedalării cu orice tip de pantofi, chiar și stilettos.

IMG_7102Astfel încât, o pereche de platforme din lemn au fost mai mult decât comode pentru o tură prin Skjoldhøjkollegiet, Aarhus, cel mai mare complex de cămine din Danemarca, și cel mai înverzit 🙂

IMG_7109Iar când vine vorba de reînnoirea garderobei de primăvară, cel mai ușor și convenabil este să fiți cu ochii în patru la târgurile vintage și swapuri, și de ce nu, să luați bicicleta la o tură prin magazinele second hand din cartier, care nu se știe niciodată ce comori ascund.

IMG_7114

O primăvară frumoasă!

Ligia

Skip a HeartBeat

Detaliile ținutei: rochie cu buline și platforme H&M, pulover Cacharel, ochelari de soare Cheap Monday, geantă vintage, sacoșă cumpărături Weekday.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share