CITEȘTI

Atelierul te invită LaBazar pe Mătăsari 2014 [insc...

Atelierul te invită LaBazar pe Mătăsari 2014 [inscriere finalizată]

Distribuie articolul:
Share

Ajuns la a 4-a ediţie, Festivalul “Femei pe Mătăsari” stă, de data aceasta, sub semnul SCHIMBĂRII! Femeia supusă schimbării VS. Femeia dedicată schimbării, totul într-un carousel urban de stări și activități. Festivalul va avea loc pe 6, 7 și 8 iunie, în București pe strada Mătăsari.

3 zile, o stradă, zeci de proiecte, implicare socială, modă, dans, spectacole de teatru şi o scenă pe care vor urca mulţi artişti în două zile dedicate muzicii.

În acest prim weekend din iunie sărbătorim schimbarea definită de femeile puternice din jurul nostru: prietene, iubite, surori, mame, soţii. Femei care au depăşit limite, prejudecăţi, graniţe, realităţi. Femei pentru care s-au inventat complimentele, superlativele şi verbele „a fi”, „a deveni”, „a reuşi”.

Pentru ele organizăm festivalul urban Femei pe Mătăsari, pe ele le aplaudăm timp de trei zile cu invitaţi de seamă.

[divider]

LaBazar pe Mătăsari, târgul handmade din cadrul festivalului Femei pe Mătăsari, se va desfășura în zilele de 7 și 8 iunie, sâmbătă între orele 11 și 23, duminică între 10 și 19.

Ca în fiecare an căutăm în jur de 50 de artizani talentați care să își expună și comercializeze creațiile.

Fiecare participant va avea mobilierul de expunere propriu, cât mai creativ și feminin. Seara, strada va fi puternic luminată, deci nu este nevoie de instalații proprii de iluminat. Există posibilitatea de a lăsa marfa peste noapte în loc închis și în siguranță. La cerere putem pune la dispoziția participanților un număr limitat de pavilioane.

Taxa va fi de 200 de lei pentru ambele zile pentru un spațiu de 2/2m, cu posibilitatea de a extinde spațiul la 3/2m sau 3/3m pentru încă 100 de lei adaugați taxei.

Dacă vrei să participi te rugăm să dai un mesaj pe adresa [email protected] [inscriere finalizată,  locurile au fost ocupate deja].

[divider]

Ne propunem ca Mătăsari să fie timp de 3 zile spaţiul în care se desfăşoară universul feminin în toate nuanţele sale, în toată splendoarea sa pentru a contura tabloul complet al femeii contemporane.

Asociația BENEVA își propune ca prin proiectele culturale, educaționale și sociale (Femei pe Mătăsari, Limonada lui Iulian, Home Mătăsari, Home Matache, Lecturi Urbane, Bike Walk, Pași către Viață sau Ziua Povestilor – Mos Poveste) să dea un suflu nou societății și să aducă la un loc cât mai mulți oameni deschiși către artă și cultură care să înceapă împreună un manifest de schimbare a vieții urbane.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Femeipematasari sau http://goo.gl/KKGFAe

femei pe matasari 2014

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share