CITEȘTI

Inspiraţie iberică pentru o vacanţă mult aşteptată...

Inspiraţie iberică pentru o vacanţă mult aşteptată

Distribuie articolul:
Share

Curând începe sezonul vacanţelor, una din perioadele noastre preferate din an. Iubim atât de mult peninsula Iberică încât noi ne-am început vacanţa mai devreme şi astfel pentru articolul acestei săptamani am pregătit o surpriză: 3 ţinute diferite inspirate de ultimile noastre călătorii. În timp ce Ligia şi Ana se bucurau de cele mai frumoase plaje din Portugalia, eu am fost fermecată de peisajul din Sudul Spaniei. Sperăm că ţinutele noastre vă vor colora saptămâna şi vă vor aduce inspiraţie în pregătirea bagajului de călătorie.

10374162_10203040360382754_747385911_n

În general, în vacanţă preferăm haine lejere şi deschise la culoare, care să ne atingă corpul cât mai puţin. Acestea au fost criteriile pentru alegerea topului căzut pe umeri, în ţinutele Anei şi Ligiei. Fiind totuşi vorba de Portugalia şi Spania, gândul ne-a zburat imediat către ţinute încărcate, culori puternice şi motive etno.

10405910_10203040370943018_871384772_n

Fustele purtate de Ligia şi Ana aduc celor două ţinute doza necesară de „latin”, iar prin contrastul dintre simplu şi încărcat, alb, negru şi roșu, s-au obţinut două look-uri de inspiraţie iberică care pot fi purtate oricând într-o vacanţă, fără a da impresia că porţi un costum.

DSC_0827

Mai mult, cele trei look-uri propuse dorim să vă inspire nu numai în alegerea ţinutelor de vacanţă, ci şi pentru ţinutele văratice de zi cu zi. Această rochie roşu aprins o port de fiecare dată cand am nevoie de o culoare puternică care să-mi înveselească ziua chiar şi atunci când soarele se ascunde în nori zile la rând. Accesoriile încărcate şi colorate completează ţinuta cu un aer latin.

DSC_0846

Detalii ţinută:

Ana: ie oltenească (moștenită de Ana de la mama ei), tutu cumpărat într-o fleamarket, coroniţă Lachatterie.

Ligia: top House of Art, fustă vintage, cercei H&M, braţări vintage, sandale VNC.

Cristina: rochie Atmosphere, accesoriu de păr handmade, cercei hand made, brăţări tradiţionale cumpărate într-o piaţă de artizanat în Ghana, sandale cumpărate într-o fleamarket.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share