DIY Brățară din piele reciclată

Distribuie articolul:
Share

DIY Leather Cord Bracelet7

Hello everyone! Articolul acesta este dedicat tuturor artizanilor și creatorilor de bijuterii din piele, în special celor care întotdeauna păstrează resturi de materiale în speranța că vor putea vreodată să le refolosească. Este uimitor câte lucruri puteți face dintr-o simplă bucată de piele de 5×5 cm: de la coliere și cercei statement, inele și broșe cu design deosebit și până la brelocuri pentru chei sau telefon și să nu uitam, brățări pentru el.

Ei, de fapt, aici voiam să ajung, pentru că tocmai am descoperit ce practic este să reciclați pielea și să creati rapid o brățara din cordeluțe pe care să o purtați la o ținută de vară sau pe care o puteți face cadou prietenilor voștri.
Pentru a realiza o astfel de brățara, nu aveți nevoie decât de o bucată de piele și o foarfecă. Este foarte important ca pielea să fie tăiată circular, în formă de spirală, cât mai simetric posibil. Cu cât pielea este mai groasă, cu atât brățara va avea o textură mai interesantă și va avea o rezistență de durată.
Nu vă faceți griji pentru micile imperfecțiuni, prietenii vostri o vor adora oricum, o spun din experiență. Spor la reciclat și la făcut brățarele!

Pentru mai multe indicații, vă rog urmăriți cu atenție imaginile ilustrate mai jos. O zi faină!

DIY Leather Cord Bracelet8 DIY Leather Cord Bracelet9 DIY Leather Cord Bracelet10 DIY Leather Cord Bracelet12 DIY Leather Cord Bracelet17 DIY Leather Cord Bracelet20 DIY Leather Cord Bracelet21Ajustable knot_gif DIY Leather Cord Bracelet28 DIY Leather Cord Bracelet41

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] ajustabile oferindu-i practic o noua reinterpretare. Mai multe detalii & fotografii le gasiti aici. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share