Swap: Vacanța de vară

Distribuie articolul:
Share

Ne plac surprizele și cadourile, ne place să oferim și să primim obiecte handmade. Ne place vara și ne plac swapurile. Așa că sigur nu sunteți surprinși să aflați că vă invităm la o nouă ediție a swapului de vară organizat de Revista Atelierul. Swapul Atelierul s-a născut din dorința de a oferi ocazia cititorilor noștri de a face schimb de produse handmade (realizate de ei), de a se cunoaște mai bine prin intermediul obiectelelor create de ei, dar și de a promova curentul handmade.

Ce presupune un swap? Schimbul de obiecte handmade, create de fiecare participant după îndemânare, imaginație și cu mult drag, special pentru o anumită persoană. Reguli nu sunt multe, dar te rugăm să le citești cu atenție și să le respecți, așa cum va face și partenera sau partenerul tău de swap.

Swap vara 2014

  1. Pentru a te înscrie la swap trebuie să completezi formularul de aici până la data de 15 iunie 2014, ora 23.45Ai grijă să completezi toate câmpurile, altfel înscrierea ta nu va fi validă. Povestește-ne câteva lucruri despre tine – ce îți place, ce nu-ţi place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera ta/partenerul tău de swap. Ai grijă ca adresa să fie scrisă corect și complet (inclusiv numele județului), verifică chiar și de 2-3 ori să nu se fi încurcat literele sau numerele.
  2. Se vor lua în considerare doar înregistrările realizate prin formularul de pe site.
  3. În data de 17 iunie vom anunța lista partenerilor de swap pe site. Partenerii sunt grupați câte doi, astfel fiecare dăruind un obiect handmade celui de la care va primi la rândul său un cadou (ex. A îi va face un cadou lui B, iar B îi va face un cadou lui A). Totuși, menționăm că partenerii voi fi, în continuare, stabiliți în mod aleator.
  4. Fiecare participant va primi un email (în zilele de 17-18 iunie) cu datele partenerei/partenerului său pentru a putea să trimită, în timp util, cadoul.
  5. Urmează să creezi un obiect handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice legat de vară și vacanță (aceasta fiind tema acestui swap). Cel mai important este ca obiectul creat să transmită bucurie.
  6. Cum ne plac cărțile poștale, te încurajăm să incluzi în pachet și o vedere de vacanță semnată de tine.
  7. De îndată ce pachetul este gata, mergi cu el la poștă până în data de 25 iunie, cu siguranță este așteptat cu drag.
  8. De asemenea, nu uita să iei legătura prin email cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai trimis și primit coletul. Comunicarea între parteneri este foarte importantă, aceasta fiind cea mai bună modalitate de a evita neînțelegeri.
  9. Trimite-ne un singur email la adresa [email protected] cu două poze: o poză cu produsul creat și trimis de tine și încă una cu cel primit. Astfel, le putem publica împreună în folderul dedicat swapului.
  10. Poţi să te înscrii la swap şi dacă nu locuieşti în România.

FOARTE IMPORTANT: Fiecare participant la swap este responsabil pentru acțiunile sale și și le asumă întocmai! Netrimiterea unui colet este strict problema participanților, organizatorii acestui swap neputând fi trași la răspundere, noi doar creăm cadrul necesar pentru desfășurarea acestui frumos eveniment, pe care îl vrem în continuare un schimb prin care oamenii creativi doresc să creeze și să aducă bucurie.

Chiar dacă ai mai participat la swapurile noastre, trebuie să complezi formularul de mai sus pentru a participa la acest swap.

Folosiţi hashtag-ul #swapAtelierul

Dacă vrei să împărtășești cu toată lumea vestea mare – participi la swapul Atelierul – îți punem la dispoziție un badge, în două dimensiuni, pentru blogul sau site-ul tău.

particip

Varianta 250×250:

Varianta 180×180:

Spor la meșteșugărit și multă inspirație!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Anca

    28 august

    Gabriela, pozele de poți vedea în albumele dedicate swapurilor pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

  2. Foarte frumoasă ideea! Unde apar pozele?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share