Deliciu Mic angajează!

Distribuie articolul:
Share

Ne bucurăm că putem să prezentăm, din nou, un job în domeniu!

Deliciu Mic angajează artist plastic – handmade în Bucureşti!

Ne dezvolăm constant şi suntem în continuă căutare de tinere talente. Dacă sunteţi interesaţi sau cunoaşteţi o persoană care se potriveşte profilului mai jos descris (neapărat un an de experienţă în modelarea figurinelor handmade)  nu ezitaţi să ne contactaţi pe adresa cv.deliciumic@gmail.com, oricând.

Deliciu_Mic_Angajeaza_Artist_Handmade_Bucuresti_iunie_2014

Ana Tudora a câștigat titlul Artizanul Anului în 2013 și ne-a povestit într-un interviu despre cum a început povestea Deliciu Mic: “Deliciu Mic s-a născut din pasiunea mea pentru dulciuri. În urmă cu câţiva ani, din dorinţa de a dărui ceva unic prietenelor mele, am cumpărat întâmplător un pachet de pastă polimerică. Am ajuns acasă şi am început să modelez primii cerceluşi în formă de îngheţată. Toate creaţiile îmi sunt dragi, fiecare dintre ele au în spate o poveste, un om drag, o amintire, o idee. În general îmi plac lucrurile care necesită imaginaţie şi multă dexteritate, fiecare om este unic şi de obicei, încerc să cunosc omul şi în funcţie de persoană să-mi adaptez creaţiile.”

Detalii despre brandul Deliciu Mic găsiţi şi aici: www.revista-atelierul.ro/2014/05/27/deliciu-mic-pentru-revista-atelierul/

Deliciu_Mic_Angajeaza_Artist_Handmade_Bucuresti_iunie_2014_2

Baftă!

 

Comentarii

Share