Căutăm poveşti cu standuri care atrag priviri…

Distribuie articolul:
Share

Venim cu o nouă provocare pentru voi, artizanii în handmade şi autorii de produse unicat. Aceasta va fi o provocare valabilă tot anul. Pregătirea pentru un târg presupune o mulțime de factori, de muncă și inspirație, dar în acest articol aș vrea să ne concentrăm pe importanța standului, cum ar trebui să arate acesta și care sunt acele elemente care nu trebuie să lipsească.

Vrem să ne trimiteţi poveştile despre standurile voastre de la târgurile la care participaţi. Să ne trimiteţi la adresa de e-mail vreausascriu@revista-atelierul.ro, povestea standului vostru. Dead-line 19 septembrie 2014, ora 14.00.

Această poveste să fie scrisă cu diacritice într-un .doc, Times New Roman 12, la un rând, maxim o pagină A4. De asemenea, să ne atasaţi la acest mail 5-6 poze reprezentative cu standul/standurile voastre, o poză să aibă maxim 600 x 900 dpi,  dimensiunea maximă de 300 K, cât mai profesionist realizată (nu vom publica pozele care nu corespund cerinţele Revistei Atelierul), şi dacă există un fotograf vă rugăm să ne precizaţi numele lui. Vă rugăm să nu menţionaţi numele târgurilor la care aţi participat, ci detaliile strict referitoare la standurile voastre, de ce/ cum au fost personalizate.

decoupage box8

Încercăm prin aceste poveşti pe care le aşteptăm cu drag, să creăm o platformă cu idei creative de la care artizanii se pot inspira pentru realizarea unor standurilor personalizate. Nu vrem să vedem aceleaşi standuri banale cu standere nepersonalizate, cu saşiuri simple sau cu o banală pânză pusă pe o masă, vrem să prezentăm standuri ce atrag priviri şi sunt personalizate.

Nu toate poveştile vor fi publicate, ci doar cele care se încadrează în regulile de mai sus.

Dacă vă pregătiți deja pentru primul sau următorul târg, vă invităm să vă lăsați inspirați de articolele scrise pe această temă:[starlist]

Imagine Bo3mia

Comentarii
No Responses
Share