CITEȘTI

FASHIONALITY – Exerciţiu de stil – ediţia a ...

FASHIONALITY – Exerciţiu de stil – ediţia a 3-a

Distribuie articolul:
Share

High Heels Events vă invită, sâmbătă, pe data de 05.07.2014, la Crush Wine Bar (Strada Victor Deleu nr 1) din Cluj- Napoca, la o întâlnire „ca între fete” , un dialog deschis şi informal sau un exerciţiu de stil şi creativitate sub îndrumarea a 5 top fashion & lifestyle bloggeri locali, specialişti hairstyle & makeup şi antrenori de fitness pentru a ne „inspira reciproc” indiferent de job, pasiuni sau stil de viaţă.

De la online la offline

Revistele de fashion, beauty sau lifestyle s-au îndepărtat de alungul timpului de imaginea unei femei reale devenind tot mai greu pentru cititoare să relaţioneze cu imaginile prezentate.

Blogurile sunt un spaţiu mai intim, în care audienţa se simte confortabil să se inspire din punct de vedere vestimentar OOTD (Outfit of the day) să pună întrebări sau să citească articole sau review-uri scrise de “femei reale”.

„Fashionality”  şi-a propus să dărâme „peretele  digital”, să transforme cuvântul scris în dialog şi să aducă comunitatea online de fashion&lifestyle în offline, oferind un prilej cititoarelor de a aborda direct şi deschis temele pe care le interesează indiferent de personalitate, vârstă, job sau preferinţe vestimentare.

Discuţiile şi-au propus să atingă într-un timp scurt aspecte cheie.

Vom discuta cum să ne păstrăm un stil de viaţă sănătos şi o nutriţie echilibrată indiferent de natura locului de muncă; cum să ne schimbăm garderoba “low budget” dacă am pierdut sau am câştigat în greutate; cum să ne accesorizăm creativ cu elemente pe care fiecare dintre noi le are în garderobă; cum să schimbăm total aspectul unei ţinute şi nu în ultimul rând care sunt greşelile pe care le putem face când ne îmbrăcăm office. De asemenea vom avea parte de o demonstraţie de hairstyle oferită de Boudoir Studio Prive care ne vor arăta cât de uşor putem obţine instant look-uri inedite.

Bloggerii Ioana Chişiu (fashionspot.ro), Sandra Bendre (SandraB.ro), Sigina Pop (sigina.ro) si Mădălina Merca (indiechase.com) Ioana Bora (ioanabora.com), Diana Rogo (dianarogo.ro) si Gabriela Popescu (gabrielapopescu.blogspot.ro) respective Lavinia Mureşan (makeup artist Oriflame), Nagy Szilard Arpad (antrenor de fitness Club Moving) şi Doriana Pîrv (Be Jolly Center), aflaţi în postura de speakeri, vor trata temele de discuţie menţionate mai sus interactiv şi dinamic accentul punându-se pe un dialog cu participanţii şi pe “exerciţii de stil” pe care le vom face împreuna.

afis-online

Evenimentul va culmina cu o tombola cu premii oferite de către partenerii evenimentului şi anume:

–         Un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei, oferit de magazinul online Kurtmann.ro;

–         Un set de bijuterii cu elemente Swarovski, oferit de Crystal Fashion;

–         Pachet tuns (spălat, tuns, aranjat) oferit de Boudoir Studio Prive;

–         Trei vouchere în valoare de câte 50 de lei fiecare, valabile la serviciile de epilare definitivă, oferit de Be Jolly Center;

–         Grand prize oferit de Oriflame;

Biletele în valoare de 35 de lei ( se pot achiziţiona în avans la Crush Wine Bar, de pe Strada Victor Deleu nr 1 – Piaţa Muzeului), au inclus în preţul acestora o băutură la alegere (cafea, ceai sau apă), light buffet, abonamente pe o săptămână la Club Moving, voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei oferit de magazinul online Kurtmann.ro si Oriflame Goody Bag, respectiv vouchere de discount la Nail Boutique pentru fiecare dintre participanţii noştri.

Fiindcă discuţiile “cu fetele” nu se termină niciodată, duminică, 06.07.2014, Fashionality se mută la Feeric Fashion Days Alba Iulia, ne găsiţi sub titulatura de “Fashionality coffee break” unde vom socializa şi vom aştepta idei drăguţe pentru evenimentele viitoare inspirate de “feericul” evenimentului. Pentru mai multe informaţii urmăriţi-ne fan page-ul nostu pe facebook.

Toate sugestiile sunt primite cu drag, astfel dacă aveţi intrebări la care putem răspunde în cadrul evenimentului, sau teme care credeţi că ar trebui tratate le aşteptăm pe adresa noastră de facebook/HighHeelsCluj sau pe [email protected]

Vă aşteptăm cu drag!

Info si rezervări: 0743680195

Concept: High Heels Events

Invitaţi:

Ioana Chişiu (fashionspot.ro),

Sandra Bendre (SandraB.ro),

Sigina Pop (sigina.ro)

Mădălina Merca (indiechase.com)

Ioana Bora (ioanabora.com),

Diana Rogo (dianarogo.ro)

Gabriela Popescu (gabrielapopescu.blogspot.ro)

Lavinia Muresan (makeup artist Oriflame)

Nagy Szilard Arpad (antrenor fitness Club Moving)

Doriana Pîrv (Be Jolly Center)

 Parteneri:

Piera – www.piera.ro

Kurtmann – www.Kurtmann.ro

Club Moving- www.clubmoving.ro

Oriflame- www.oriflame.ro

Be Jolly Center- www.facebook.com/pages/Be-Jolly-Center

Crush Wine Bar- www.facebook.com/CRUSH.Wine.Bar.CJ

Zuper TV- www.zuper.tv

Boudoir Studio Prive- www.boudoirprive.ro

Nail Boutique- www.facebook.com/nailboutique.ro

Smafinaria- www.facebook.com/Smafinaria

Event planning by Andreea Pascu- www.facebook.com/eventplanningbyAnP

Feeric Fashion Days- www.feeric.ro

Parteneri media:

bloonette.com/

passionforstylishlife.com/

flashme.ro/

revistabulevard.ro/

revista-atelierul.ro/

Zile si Nopti Cluj-Napoca

clujlife.com/

partytude.ro/

evenimenteincluj.ro/

cluj.com/

we-party.ro/

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share