Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a III-a – înscriere participanţi

Distribuie articolul:
Share

Ne bucurăm să vă anunțăm că vom organiza, de data aceasta, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs în trei oraşe chic din România: Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca. Evenimentul se află deja la ediția a III-a și este un proiect cultural finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

abstract-geometric-shape-for-design-913-116

Evenimentul a fost creat în jurul noțiunilor: promovarea tinerilor designeri și creatori de produse și dezvoltarea constantă a acestui domeniu creativ, mereu în expansiune în spațiul cultural românesc. Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produse este un eveniment complet, care aduce la un loc oameni creativi și iubitorii de produse de autor și artă.

Realizăm o selecţie riguroasă a participanţilor, cu standarde înalte de creativitate, originalitate şi calitate. Încercăm astfel să construim în linii mari comunitatea acestor designeri şi creatori de produse unicat la nivel naţional.

Detalii despre ediţiile anterioare ale Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, găsiţi aici:

Te poţi înscrie completând formularul de mai jos:

INSCRIERE FINALIZATA!

Momentan acceptăm înscrieri pentru Iași și Cluj-Napoca. Termenele limită de înscriere sunt 21 septembrie pentru Iași și 30 septembrie pentru Cluj. Nu există limită de vârstă pentru participanţi. Anunţăm via email (23-25 septembrie pentru Iași, respectiv 6-7 octombrie pentru Cluj-Napoca) fiecare participant care a fost selectat pentru participarea la eveniment. De asemenea, oferim un răspuns şi celor ce nu au fost selectaţi, verificaţi-vă în perioada menţionată mailurile.

Mai jos găsiți câteva detalii despre evenimente:

  • În Iași, evenimentul va avea loc în data de 11 octombrie 2014 la Teatrul Fix (Str. Cuza Vodă, nr. 10)
  • În Cluj-Napoca, evenimentul va avea loc în data de 25 octombrie 2014, la Centrul de Cultură Urbană Casino  din Parcul Central.
  • Orele de desfăşurare 17:00 – 04:00.
  • Produsele expuse nu vor fi de vânzare, ci doar pentru expunere. Astfel fiecare participant poate veni cu maxim 5 produse.
  • Pe lângă expozițiile de produse de autor și de designer, vor avea loc workshopuri și vom avea câte 2-3 formaţii/oraş care vor delecta publicul.
  • Participarea la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este gratuită.
  • Designerii și creatorii de produse  selecționați vor semna cu noi un contract de participare.
  • Vom realiza o broşură pentru fiecare oraş în parte, broşură în care vor fi trecute prezentări despre fiecare participant în parte. Broşura este în trei limbi: română*, engleză şi franceză, astfel încât textele trimise de participanţii selectaţi trebuie să fie redactate în toate cele trei limbi.
  • Dacă aveţi şi alte întrebări folosiţi mailul: noapteaalba@revista-atelierul.ro

*cu diacritice.

Comentarii
Share