CITEȘTI

Dub FX, Blazing Vibez Soundsystem, Irie Warriors, ...

Dub FX, Blazing Vibez Soundsystem, Irie Warriors, Brusten

Distribuie articolul:
Share

Dub FX, pe numele său adevărat Benjamin Stanford, originar din Australia, a devenit cunoscut datorită faptului că toate piesele sale sunt create cu ajutorul vocii și a unui loop station. Popularitatea lui Dub FX a explodat în 2008, atunci când cu ajutorul unui prieten a filmat un video pe o stradă din Bristol, pentru piesa „Love Someone”. Cu sute de milioane de vizualizări pe Youtube și o pagină Facebook cu peste 600.000 fani, Dub FX se regăsește în ziua de azi ca muzician globetrotter și headliner la cele mai importante festivaluri ale lumii. El revine în București în 2014 cu un nou album a€“ Theory of Harmony – și cu un nou component al crewului, Andy V, a master of the keyboard!

Alături de Dub FX vor mai fi prezenți și băieții de la Blazing Vibez Soundsystem, și anume Undoo, Oldskull, Zodiak și Chesarion. Ei reprezintă unul dintre cele mai importante crew-uri de reggae și dancehall din România, cei patru selecta având la activ party-uri săptămânale, numeroase mix-uri și colaborări cu artiști cunoscuți din zona muzicală urbană. Vor mai urca pe scenă Irie Warriors (soundsystem format de către Dani, I-Sheba și Low Freq) of Reggae Pon di Hills fame și Brusten, unul dintre realizatorii emisiunii de bass music de la Radio3net, MA¼zik Radio Show.

Petrecerea are loc la Barletto Club&Pool, pe strada Oltetului nr. 30, zona Tei. Avem la dispoziție o piscină generoasă, vestiare și spațiu pentru peste 1000 oameni. Începem la 22:00 și terminăm la răsărit, iar biletele se vor putea achiziționa de la intrare la prețul de 30 lei înainte de oră 00:00, urmând ca apoi să coste 40 lei.

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

DUB FX 4 Iulie Bucuresti

DUB FX

________________________________

http://dubfx.net

http://facebook.com/dubfx

http://instagram.com/dubfx11

Dub FX (Benjamin Stanford), este un artist de stradă dar și de studio (fondatorul label-ului ConvoyUnltd), originar din St. Kilda, Melbourne, Australia și recunosut la nivel internațional datorită performanțelor sale stradale impresionante. Abordarea sa personală constă in crearea unui flow bazat exclusiv pe tehnica beatbox, combinată atent cu “Live Looping” și “Effect Pedals”, energizate puternic de vocea sa.

Dub FX se află într-o continuă expansiune internațională cu speranța de a cuceri lumea și a-și promova talentul alături de logodnica sa , Flower Fairy (Shoshanna Sadia), cu care susține sesiuni extraordinare și care este, de altfel si MC, colaborând alaturi de aceasta și de un saxofonist în același film muzical, Mr Woodnote, la crearea fermecătoarelor hituri Flow si Wandering Love.

În 2010, Dub FX colaborează cu Sirius lansând un album dubstep foarte aclamat din partea criticilor, ”Dub FX and Sirius –“A crossworlds”, pentru care artistul nu face deloc beatbox, urmând să lanseze împreună cu Glade Kettle al patrulea album Kila Mega Giga Tera, un produs total independent care implică exclusiv performanțe vocale live și numeroase sample-uri ușor accesibile, abordând versatil și liric subiecte care privesc evenimente globale și sociale de interes public, sugerând o evadare spirituală din angoasa contemporană prin intermediul autodeterminării și angajamentului acceptat în cadrul revoluției individuale.

Ultimul album, Theory of Harmony, lansat în 2014, a fost realizat prin intermediul unei campanii de pledging, similar sistemului Kickstarter, cu ajutorul susținerii a zeci de mii de fani din întreaga lume. În turneul de promovare a noului album Dub FX prezintă un nou show live, alături de fețe cunoscute precum Cade sau Flower Fairy, dar și colaboratori noi precum Andy V, ce îl va însoți în turneul național.

 

LINEUP

 

• DUB FX

• Blazing Vibez Soundsystem

• Irie Warriors

• Brusten

 

 

BILETE

• 30 Lei <00:00> 40 Lei– La intrare

 

DETALII

• Vineri, 4 aprilie 2014, 22:00

  • Str Oltetului nr.30- Barletto Club&Pool

• Organizator: Basswise Crew – www.fb.com/basswise

• Acreditari presa:[email protected]

 LINK EVENIMENT FACEBOOK

 https://www.facebook.com/events/1445704159020985/

 PARTENER:

• Olmecahttps://www.facebook.com/olmecatequilaromania

 SPONSOR:

• Grolsch

http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

PARTENERI MEDIA

1Music Channel, Anyplace, BestMusic.ro, Best-Event.ro, BeUnderground.ro, djsets.ro, GetLokal, iConcert.ro, InStilulMeu.ro, Koolhunt, Mixtopia.ro, MusicAddict.ro, Black Sheep Sound, Deezer Romania, Pandutzu MusicNights, Orasulm.eu, Port.ro, RoEvents, Eragon Vibes, Open Night, Blog Ink, Societate si cultura, Vin si eu, Art Out, Revista Atelierul, Raggaelizeit,Revista IQool, Sapte Seri, Suburban.ro, Sekazone.ro, VICE.com/ro, Urban.ro, Zile și Nopți , Ziarul Ring

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share