Ghid de iulie

Distribuie articolul:
Share

În luna iulie sărbătorim vara, cu al ei aer relaxant, visând la vacanțe exotice sau escapade romantice, zile lungi și multe, multe fructe. Sărbătorim în special stilul marinăresc, cu dungi bretone, ancoră și sfoară, cu pești și bărcuțe, cu scoici și pietre adunate din vacanță. Îți propunem ca vara aceasta să fii mai jucăușă/jucăuș, să visezi mai mult, să realizezi proiecte simple, dar creative, să te bucuri de fiecare moment și să apreciezi lucrurile mici.

idei de vara

1. Suporturile de pahare realizate din sfoară și imprimate cu o ancoră sunt accesoriul ideal pentru picnicurile de vară sau petrecerile de grădină.

2. Deja știi cât de mult ne plac proiectele simple, dar de impact: îmbracă o vază simplă în sfoară groasă. Efectul e garantat.

3. Este ceva magic în pietrele găsite pe marginea râului sau pe plajă. Păstrează amintirea vacanțelor și a plimbărilor de-a lungul apei, pictând pietrele colecționate.

4. Încă un proiect simplu, dar și practic. Decorează în stil marinăresc o tavă din lemn, pe care o poți folosi întreaga vară pentru servirea limonadei.

idei ambalaje de vara

1. Ambalaj de inspirație marinărească – o alegere potrivită chiar și pentru cei mai capricioși.

2. Folosește nodurile marinărești pentru a crea ambalaje foarte chic și atrăgătoare vizual, spre încântarea celor care primesc cadourile.

3. Imprimeurile cu ananas sunt printre cele mai populare vara aceasta, și nu e de mirare – fiind un fruct atât de iubit și având o formă atât de simpatică. Astfel, nu poți da greș cu hârtia de ambalat imprimată cu ananas.

diy accesorii de vara

1. Poșeta în formă de bărcuță, inspirată de cele realizate din hârtie, va deveni cu siguranță preferata ta în această vară.

2. Decorează un portfard, cu ajutorul cristalelor, cu mici ananași pentru un efect simpatic și jucăuș.

3. Cu ajutorul ciucurașilor poți transforma geanta de cumpărături sau cea de mers la plajă într-una chic și colorată.

4. Accesoriile de vară sunt cele mai simpatice și inspiră relaxare, iar acești loafers inpirați de pepenele roșu, nu fac excepție.

proiecte de vara

1. Agrafele de păr cu scoici: o idee atât de simplă și drăguță, care îți permite să porți cu tine întreaga vară atmosfera de vacanță.

2. O decorațiune foarte simpatică, cu pești cusuți din materiale cu imprimeuri vesele, potrivită pentru camera celor mici și nu numai.

3. Vara este sezonul limonadei! Te încurajăm să nu lași să treacă nicio săptămână fără să încerci o nouă rețetă.

4. Lumânările în scoici – ce poate fi mai potrivit pentru atmosfera serilor târzii de vară, petrecute alături de cei dragi pe terasă sau în grădină?

O vară plină de veselie și creativitate!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share