CITEȘTI

Call pentru participanţi: Noaptea albă a creatoril...

Call pentru participanţi: Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs

Distribuie articolul:
Share

Ediţia de anul acesta a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, se va deşfăşura în trei oraşe cochete: Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca. Dacă eşti artist vizual contemporan, arhitect, designer de produs, creator de produse unicat, graphic designer, multimedia designer, sculptor te poţi înscrie cu drag la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs.

Te poţi înscrie completând formularul de aici:

https://www.revista-atelierul.ro/2014/06/18/noaptea-alba-a-creatorilor-si-designerilor-de-produs-editia-a-iii-a-inscriere-participanti/

10313006_843851788966263_6135420408041056758_n

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, eveniment anual organizat de Asociaţia Atelierul de Creaţie, este considerat un eveniment exclusivist pentru creatori, astfel încât ne-am propus că creăm un standard în domeniu. Nu este o competiţie între creatorii şi designerii prezenţi în cadrul evenimentului, ci este o comunitate bine închegată a celor mai buni şi a celor care pot deveni buni.

 Mai multe detalii despre evenimente:

  • Evenimentele vor avea loc în a doua jumătate a lunii septembrie în Bucureşti şi Iaşi, şi în prima jumătate a lunii octombrie în Cluj-Napoca, acum căutăm locaţiile grandioase din cele 3 oraşe.
  • Orele de desfăşurare 17:00 – 04:00.
  • Locaţiile vor fi grandioase, vor fi chic și cu aer artistic.
  • Produsele expuse nu vor fi de vânzare, ci doar pentru expunere. Astfel fiecare participant poate veni cu maxim 12 produse, în funcţie de dimensiunile acestora.
  • Pe lângă expozițiile de produse handmade și de designer, vor avea loc workshopuri și vom avea câte 2-3 formaţii/oraş care vor delecta publicul.
  • Participarea la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este gratuită.
  • Designerii și creatorii de produse  selecționați vor semna cu noi un contract de participare.
  • Vom printa o broşură pentru fiecare oraş în parte.
  • Dacă aveţi şi alte întrebări folosiţi mailul: [email protected]

 Ediţia de anul acesta a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, este finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share