CITEȘTI

ZEDS DEAD, Remember Me, Dropdread, Brusten

ZEDS DEAD, Remember Me, Dropdread, Brusten

Distribuie articolul:
Share

Suntem în 2014, iar duo-ul canadian Zeds Dead este în continuare unul dintre numele cele mai dorite din lumea muzicii electronice. DC și Hooks colaborează în prezent cu labelul lui Diplo, Mad Decent, dar cu toate acestea, multe dintre materialele lor nu sunt semnate sau au fost lansate neoficial, baieții reușind să-și mențină platforma de promovare a muzicii cu bass (de la house și hip-hop la trap, dubstep și drum&bass) în zona underground. Ultimul lor album, Somewhere Else, a fost lansat pe 1 Iulie în toată lumea, prilej cu care Zeds Dead au dat startul la un nou turneu mondial.

Mult-așteptata lor revenire în București va avea loc sâmbăta, 19 Iulie, într-o hala reamenajată, Fusion Arena, în zona Piața Alba-Iulia, pe strada Traian Popovici 79 – 91. Alături de Zeds Dead vor urca pe scenă Remember Me – unul dintre cele mai spectaculoase act-uri de bass music din București, Dropdread și Brusten (Skullcandy Romania).

bun

Biletele se găsesc în numar limitat (600) în avans la pretul de 30 Lei în magazinele Ollie Gang Shop (Lipscani) și U-man Bucuresti (P-ta Romana). Vor fi disponibile bilete și la intrare în seara evenimentului, însă într-un numar extrem de limitat.

ZEDS DEAD

________________________
https://www.facebook.com/zedsdead

http://www.twitter.com/whoszed

http://instagram.com/zedsdeadofficial

 

LINEUP

  • ZEDS DEAD (Mad Decent, USA)
  • Remember Me
  • Brusten
  • Dropdread

 BILETE

Un numar limitat de 600 bileteîn avans la Ollie Gang Shop și U-man București / 30 Lei

Un numar extrem de limitat de bilete disponibile în seara evenimentului.

 DETALII

• Sâmbătă, 19 Iulie 2014, ora 22:00

  • Fusion Arena (Str.Traian Popivici 79-91)

• Organizator: Basswise Crew

• Acreditari presă:[email protected]

 

LINK EVENIMENT FACEBOOK

https://www.facebook.com/events/1420190891594584/

PARTENER

• Olmecahttps://www.facebook.com/olmecatequilaromania

SPONSORI

• Grolsch

http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

PARTENERI MEDIA

Music Channel, Anyplace.ro, Best Music, Best Event, DJsets.ro, Getlokal, Revista IQOOL, Eragon Vibes, Open Night, Revista Atelierul, iConcert, Mixtopia, Musicaddict.ro, Orasulm.eu, Port.ro, RoEvents, Sapte Seri, Vice, Blog Ink, Societate si Cultura, VinSiEu, Art Out, Feeder, Urban, Ziarul Ring, Zile si Nopti, Suburban Magazine, Musicnights.ro, Infomusic, Sekazone, Black Sheep Sound, Deezer Romania, Highsound, Alltimeclubbing, Pandutzu

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share