Ghid de August

Distribuie articolul:
Share

Dacă luna iulie am visat la mare, plaje însorite, coliere care ne amintesc mereu de vacanță, accesorii de inspirație marină și decorațiuni inspirate de fructele de sezon, luna august o dedicăm muntelui și elementelor naturale, petrecerilor în grădină, și vă propunem să îndrăzniți să redescoperiți natura printr-o ieșire cu cortul la munte alături de prieteni sau să organizați o expediție de denumire a tuturor copacilor din traseu. Muntele este o sursă de inspirație pentru mulți designeri și creatori de handmade (interpretările recente sunt tot mai minimaliste, dar cu forme foarte atrăgătoare), dar este și una dintre destinațiile de vacanță cele mai populare. Ceea ce nu este deloc surprinzător – la munte este locul unde te simți cel mai aproape de natură, te bucuri de peisaje spectaculoase și te relaxezi așa cum meriți. Astfel, luna aceasta îți propunem o serie de proiecte numai bune de încercat!

idei diy camping

1. Leagănul cu scânduri de lemn și sfoară groasă – o reinterpretare a îndrăgitului leagăn din copilărie. Sunt sigură că cei mai nostalgici dintre voi nu vor putea să nu încerce acest proiect. Trebuie să mai menționez că este distractiv pentru toate vârsele?

2. Știu, știu..tuturor ne surâde ideea de a înnopta într-un cort, până la durerile de spate de a doua zi. Tocmai de aceea acest proiect ne-a atras atenția: îți poți crea propria saltea de dormit. Atenție totuși, alegerea unui material cu imprimeu simpatic (floricele și pisicuțe, hello!) și un grad ridicat de pufoșonie poate diminua considerabil dormitul în interiorul casei.

3. Popularitatea scaunului pliabil nu cunoaște limite, acesta primind ovații atât de la pescari (amatori și nu numai) cât și de la grupurile de prieteni care merg cu cortul.

idei decor natura

1. Cortul de interior – loc de joacă cu succes garantat pentru întreaga familie.

2. Un print inspirat de filmul Moonrise Kingdom, cadoul ideal pentru iubitorii de munte.

3. Un proiect perfect pentru petrecerile în aer liber sau de la cabană – decorează paharele de hârtie conform tematicii alese.

idei deco cu tematica munte

1. Transformă un mouse pad vechi într-unul modern.

2. Etajera cu design ”muntos” ne-a captivat. Nu doar că arată foarte bine pe perete, dar este și practică!

3. Încă un proiect pentru cei cărora le place să lucreze cu lemnul – un ceas cu design modern. De asemenea, ceasul poate fi un cadou foarte apreciat.

4. Perna în formă de munte este ideală pentru zilele de toamnă care vor urma.

accesorii munte

1. Dacă stai la casă sau dacă ai un balcon deschis, căsuța cu mâncare pentru păsări este accesoriul de care ai nevoie. E un proiect numai bun pentru a fi realizat alături de cei mici.

2. Pentru expedițiile la munte sau plimbările prin pădure îți recomandăm să îți creezi propriul rucsac. Fie că vei recicla o pernă sau o păturică sau îl vei face de la zero, este un proiect care merită încercat.

3. Petrecerile din grădină sau chiar și serile liniștite pe terasă vor fi și mai deosebite cu aceste lumânări, pe care le poți face chiar tu.

Un august creativ vă dorim!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share