Concert Dixon

Distribuie articolul:
Share

Color a pregatit un nou eveniment la București, în curtea Presei Libere, pe 22 august, al cărui vedetă este puternicul producător al momentului, Dixon.

Probail cel mai apreciat nume al industriei muzicii electronice, Dixon a ieșit pe primul loc în topul artiștilor preferați votați de către publicul global, în topul organizat anual de către Resident Adivsor. Șeful label-ului Innervision, nu este doar cel mai votat DJ, ci și un producător de excepție ale cărui ritmuri fermecătoare șisexy se vor auzi din mijlocul fanilor săi în curtea Press House unde vor vedea împreună zorii dimineții.

Cunoscuti și îndrăgiți de publicul local, Fouchat și Victor Stancov, deși, par să formeze un duo, ei vin din direcții separate să pregătească, back to back, mulțimea pentru noaptea albă ce urmează.

Accesul se va face începând cu ora 22:00 și prețul intrării va costa 25 de lei până la ora 00:00 și 35 de lei după.

August -22 - Dixon

 DIXON

// Berlin, DE

// Innervisions

http://www.facebook.com/dixoninnervisions

http://www.innercityvisions.com

http://www.mutingthenoise.com

https://soundcloud.com/innervisions

https://twitter.com/innrvsns

Dixon provine dintr-un circuit închis de rezidenți care și-au câștigat un nume prin responsabilitate asumată de provideri de rave-uri săptămânale. Într-un astfel de context experiența vine cu timpul și durează de obicei toată noaptea, susținând crowd-ul fericit nelimitat, vibe-ul perfect pentru Dixon – începând încet, desfășurându-se suav, elaborându-si un flow elegant, țintind absolutul, schimbând ușor balansul încât să-ți ofere finalizarea perfectă a unei experiențe intense, un atribut care-i conferă o distincție a stilului, pe lângă versatilitatea tehnică. 

Orice cale a destinului ar fi urmat Dixon, totul se sincronizează, planetele se aliniază pentru un vibe de rave colectiv. Acasă păstrează o legătură strânsă cu Jazzanova și menționăm implicarea sa în vibrantul label Sonar Kollektiv, într-o zonă mai underground unde a avut ocazia să-și rafineze viziunea proprie asupra curentului House. Asta alături de Âme, camarazii săi din strânsa comunitate Deep House a Germaniei de Sud, artisti care au cucerit la rândul lor prin distincția stilului și imprint personal.

A venit trendul minimal, la care Dixon știa că fie se adaptează, fie reconstruieste totul la nivelul pretențiilor sale spirituale, așa că face următorul pas cu un alt sub-label al Sonar Kollektiv – Innervisions, pe care îl fondează tot cu Âme pentru a restabili normele unui House eclectic, evident implicându-si toate conexiunile create cu Universul, o platformă care să mențină vibe-ul tradiției House cu un refresh creativ, menținându-i reputația și oferindu-I ocazia să se independizeze de Sonar Kollektiv ca fashion și design. Nenumărate mixuri, Boiler Room set, singur sau back2back cu Âme, remixuri pentru Saschienne, Disclosure și Agoria – Dixon își plasează suav imprint-ul artistic pentru un retouch perfect care atinge într-un mod profesional.

 

 LINEUP

Dixon

Fouchat

Victor Stancov

 

DETALII

Data: Vineri, 22 August 2014, de la 22:00

Organizator: COLOR – www.coloring.ro

Locatie: Casa Presei Libere

Adresa:Piața Presei Libere, nr. 1

Acreditări presă / parteneriate: alina@coloring.ro

Informații: mihai@coloring.ro

 

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1526607214229713/

 

PARTENER:

Absolut

http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

 

SPONSORI:

• Provoked by Grolsch

https://www.facebook.com/ExperimentalistRO

• Burn Studios

https://www.facebook.com/the.oven.byburn

PARTENERI MEDIA:

VibeFM, 1Music Channel, Anyplace.ro, Best-Event.ro, Bestmusic.ro, B365, DJSets.ro, Getlokal, Highsound.ro, Hipmag.ro, IConcert.ro, InStilulMeu.ro, Mixtopia.ro, MusicAddict.ro, Nights.ro, Orasulm.eu, Port.ro, Sapte Seri, Sekazone.ro, SZE.RO, ThePartyTracker.com, Urban.ro, VICE, Ziarul Ring, Zile si Nopti, AllTimeClubbing, InfoMusic.ro, KoolHunt.ro, Vinsieu.ro, PartyPeople, ROEvents.ro, MusicNights.ro

COLOR:

http://facebook.com/ColorOfficial

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Comentarii

Share