CITEȘTI

Tendence Frankfurt: tendințe, designeri de produs ...

Tendence Frankfurt: tendințe, designeri de produs și sustenabilitate

Distribuie articolul:
Share

Ne pregătim pentru vizita de săptămâna viitoare la târgul Tendence 2014 din Frankfurt am Main. Tendence este un târg important în domeniul produselor de larg consum din Europa, fiind locul în care se întâlnesc buyeri cu putere de decizie și furnizori de produse de calitate pentru comenzi și inspirație. Evenimentul are loc în perioada 30 august – 2 septembrie.

Suntem entuziasmați să descoperim noile tendințe în materie de design de produs, culori și texturi în vogă pentru noul sezon toamnă/iarnă, dar și trendurile pentru primăvară 2015. După cum anunță organizatorii Messe Frankfurt, vom descoperî în cele două secțiuni GIVING și LIVING că nuanțele pastelate rămân în continuare preferatele sezonului, dar de data această într-o interpretare „smoky”; confortabilitatea și căldura spațiului de locuit au prioritate; materialele preferate sunt cele naturale, precum lemnul, și metale care inspiră căldură (curpu și alamă); iar Crăciunul se anunță unul alb, cu decorațiuni pastelate, sclipitoare, dar și inspirate de elemente naturale – conuri de brad, căprioare, vulpițe și veverițe. De asemenea, produsele inspirate de folclor sunt în continuare un trend puternic, adăugând farmec și simbolistică produselor pentru casă, bijuterii și accesorii.

tendence

Tendence este un spațiu important și pentru designul și artizanatul contemporan, în cadrul târgului acordându-se premiul  Hessian State Award for German Arts & Crafts produselor deosebite din punct de vedere artistic și al realizării. Tot în cadrul târgului în spațiul Talents 19 tineri designeri vor prezenta produsele concepute de ei, cu design deosebit, dar totodată cu scop practic și considerente față de mediu și sustenabilitate. Accentul se pune pe materiale precum lemnul, sticla și ceramica.

tendence_talents_carat_ps_070

Una dintre principalele atracții printre vizitatorii târgului este workshopul Window-dressing live, creat special pentru retaileri. În cadrul acestuia, vizitatorii pot descoperi cum să transforme vitrinele magazinelor în spații atragătoare și inovative, care vor atrage cumpărătorii. 

tendence_schaufensterdekoration_ps_018

Aflat la a doua ediție, târgul Ecostyle se va desfășura în paralel cu Tendence și va prezenta o gamă variată de produse create cu focus pe sustenabilitate, funcționalitate și responsabilitate socială.

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul Tendence Frankfurt. Pentru informații legate de vizitarea evenimentului sau dacă sunteți interesați în participarea la târg, vă puteți adresa doamnei Anca Murar, reprezentat Messe Frankfurt România la numărul de telefon +40 722 454 225 și email: [email protected]

Sursă imagini: Tendence Frankfurt

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share