Ghid de Septembrie

Distribuie articolul:
Share

Luna septembrie o dedicăm fotografiilor – de la cum să faci fotografii mai bune pentru vacanțe, viața de zi cu zi, dar și pentru produsele create de tine, până la proiecte chic în care punem în prin plan fotografiile noastre preferate. De asemenea, te invităm să folosești fotografiile din vacanță pentru a crea decorațiuni personalizate pentru căsuța ta. Iar cu pietrele, nisipul sau scoicile aduse din vacanță să creezi obiecte simpatice și unice, pe care să le folosești tot anul.

Luna aceasta îți propunem proiecte prin care să păstrezi cât mai mult timp sentimentul de vacanță, relaxarea zilelor fără un plan anume și să te bucuri din plin de fiecare amintire frumoasă!

amintiri de vacanta

1. Dacă ai ajuns anul acesta la mare, cu siguranță ai adus cu tine scoicile găsite în plimbările de dimineață de pe malul mării. Desigur că le poți folosi ca decorațiuni simple, dar noi îți recomandăm să încerci acest proiect și să le transformi în lumânări, care îți vor aminti de frumoasa vacanță în lunile mai reci.

2. Folosește pietrele găsite în explorările montane ca decorațiuni pentru grădină și ghivecele cu verdețuri. Proiectul este ideal pentru pietrele de dimensiuni mai mari.

3. Terariile nu trebuie să fie doar cu plante verzi. Ne place mult ideea unui terariu cu nisip de pe plaja preferată, scoici și pietre găsite în plimbările sub clar de lună.

4. Un proiect care trebuie încercat neapărat: magneți realizați din pietre pictate. Poți picta pietrele cu orice model îți dorești și în culorile preferate.

idei decor cu fotografii

1. Există atât de multe modalități de decorare cu fotografiile din vacanță (și nu numai). Nouă ne plac mult proiectele creative, astfel nu am putut să nu vă recomandăm suporții realizați din cristale și sârmă – un proiect atât de simplu, dar de mare efect.

2. Păstreză amintirile din vacanță alături de câteva fotografii într-un borcan a cărui formă și design îți place.

3. Și fotografiile pot și decorate! Adaugă franjuri și washi-tape fotografiilor tale pentru un aranjament plin de farmec.

4. Inspiră-te din natură și creează un suport deosebit pentru fotografiile preferate din vacanța de vară.

proiecte cu fotografii

 1. Magneți în forma mult iubitelor polaroids – un proiect foarte simpatic și personal, o modalitate grozavă de a folosi fotografiile preferate.

2. Un proiect pentru iubitorii de scrapbooking și nu numai – poți pune în evidență o fotografie dragă ție sau poți crea un cadou personalizat pentru cineva drag.

3. Tot în sfera scrapbookingului întră și jurnalul de călătorie: aici poți păstra fotografiile preferate alături de povești dragi din vacanță, biletele de tren sau metro, biletele de intrare la muzeu sau chitanța de la o cină romantică.

4. Suporturi de pahare în stil polaroid – încă un proiect simpatic, ideal pentru a folosi fotografiile care îți plac cel mai tare.

cum sa faci fotografii mai bune

1. Dacă ești food-blogger sau dacă doar vrei să îți îmbunătățești abilitățile de fotografiere a mâncării, Andie a început serie de articole în care împărtășește din experiența ei. Cu siguranță le veți găsi utile.

2. Dacă, în schimb, te interesează fotografia de produs, Anca de la Handmade Therapy oferă foarte multe informații utile și practice.

3. Nimic nu e imposibil sau cum să faci fotografii frumoase în zilele noroase. Cecilia ne ajută să facem fotografii care pun în evidență produsele create cu drag.

Un septembrie cât mai creativ!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share