CITEȘTI

Vendetta, nocturna de vară și spadă,

Vendetta, nocturna de vară și spadă,

Distribuie articolul:
Share

VENDETTA, nocturna de vară și spadă, acostează pe 13 septembrie, la 21.00, la J’ai Bistrot. Dacă vrei să fii parte din echipajul incubator107 și ești gata să răzbuni vara alături de noi, hai să visăm împreună la rătăciri prin mări și oceane, cu vânători de comori și noi explorări. Răspunde degrabă invitației printr-un mail la [email protected]. Costumează-te în marinar sau pirat, adu merinde pentru călătoria nocturnă și la debarcare, lasă-ne 20 de galbeni din comoara ta secretă.

WEB vendettaa-01

  Redutabili pirați ori neînfricați marinari, ne îmbarcăm în corabia incubator107 ca să depănăm amintirile de peste vară și să lansăm noile ateliere. Lăsați-vă imortalizați de Fotosfera și cuceriți de sirene, căci dintr-odată ne aventurăm într-o călătorie inspirată de Iubirea de sine, descoperind frânturi din noi în spirit de Joc și teatru vioi. Căutăm înțelegere cu cei mai temuți prădători, pentru că Empatia se aplică oricăruia dintre noi. Ne echilibrăm corabia, căci prin Feng Shui reușim să calmăm și marea. Cu un strop de rom și mult umor ne dăm în bărci cu un spectacol de Street Dance cu Sonic Empire. Ne ascuțim Creativitatea și inventăm Povești de bine fără niciun pic rușine. Și când se încinge atmosfera, ne punem colacul de salvare și ne avântăm într-un Concurs conceput în stil clasic marinăresc.

Hai cu noi sâmbătă seara ca să răzbunăm vara!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share