CITEȘTI

Broşura Nopţii albe a creatorilor şi designerilor ...

Broşura Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia de Bucureşti

Distribuie articolul:
Share

Am realizat cea mai chic broşură pentru Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs.

Poţi să o downloadezi de aici:

[ddownload id=”37557″]

Te aşteptăm pe 20 septembrie, de ziua patrimoniului european la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs la Institutul Cultural Francez, Bistro Chez Elvire & Cinema Elvira Popescu (toate cele trei locaţii se află la adresa B-dul Dacia, nr. 77), între orele 19.00- 04.00.

NACD2014_web

În cadrul evenimentului vor fi expuse peste 170 de produse unicat made in Ro, realizate de peste 30 de creatori și designeri români, împărțiți în patru categorii: design de produs, fashion & accesorii, bijuterie de autor şi simbioza etno-contemporan. Am pregătit şi un spaţiu special cu produse de autor dedicate copiilor.

Ediţia de anul acesta a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional se va desfăşura în lunile septembrie-octombrie în trei oraşe din Romania: Bucureşti (20 septembrie), Iaşi la Teatrul Fix (11 octombrie) si Cluj- Napoca la Centrul de Cultură Urbană Casino (25 octombrie). Pentru ediţiile din Iaşi şi Cluj-Napoca aşteptăm în continuare înscrieri ale participanţilor.

image001

Pentru a ajunge la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs:

metroul: Piaţă Romană

autobuz: 133, 135

troleibuz: 79, 86

tramvai: 5, 16

cu un taxi până la B-dul Dacia, nr. 77

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] o brosură pe care poţi să o downloadezi şi de aici. […]

  2. […] o brosură pe care poţi să o downloadezi şi de aici. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share