CITEȘTI

Abator Industries la Noaptea albă- ediţia de Bucur...

Abator Industries la Noaptea albă- ediţia de Bucureşti

Distribuie articolul:
Share

Abator Industries va încânta vizitatorii Nopții Albe a Creatorilor și Designerilor de Produs, în data de 20 septembrie, cu un  soundscape excepţional  într-o locație chic – Cinema Elvira Popescu. Concertul va începe la ora 01:00.

https://abator-industries.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/AbatorIndustries/info

Abator Industries este un colectiv muzical independent direcţionat care improvizaţie liberă. Grupul este stabilit în Bucureşti, dar susţine concerte în toată ţara. Abatorul lucrează cu referinţe în muzica contemporană, ambient, psychedelia şi varii tendinţe experimentale.

Abator Cinemix 2014

29

14

Cei 5 membrii au participat sub identitatea Abator Industries la următoarele proiecte:

CONCERTE CONCEPT:
http://bit.ly/X88mrK – FOLKA EXPERIMENTALA, Abator Industries, teaser

http://bit.ly/1uAYHHn – Abator Industries la Tripoteca, festival de film experimental

http://bit.ly/1qX9dpT – Abator Industries live în Control Club, Bucuresti

http://bit.ly/1y7SbvD – jam session

Și alte concerte care includ performance-uri la Bucureşti, Cluj, Chişinău susţinute în festivaluri precum Train Delivery 2014 sau în spatii conceptuale precum Anexa MNAC

FILME:

MANASSE – Cinemix Gura Humorului, 2014

NOSFERATU 2013

INDEPENDENTA ROMANIEI, 2012 – la Cinemateca Română Bucureşti

METROPOLIS 2011/2012/2013/2014 – Centrul Ceh din Bucureşti, Alba Iulia Music Film Festival, Cinemateca Victoria Cluj

TEATRU:

FOU ROUX – spectacol cu păpuşi şi actori, adaptare după Irving Stone Bucuria Vieţii

DANS CONTEMPORAN 

ZONA D DANS – muzică live pentru improvizaţie dans

În data de 20 septembrie 2014, de ziua patrimoniului european, Asociaţia Atelierul de Creaţie te invită la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs – ediţia a III-a (finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional), în trei spaţii de consum de cultură: Institutul Cultural Francez, Bistro Chez Elvire şi Cinema Elvira Popescu, toate aflate în Bucureşti pe B-dul Dacia, nr. 77.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share