ELEMENTAR, nocturna alchimică

Distribuie articolul:
Share

ELEMENTAR, nocturna alchimică, vă invocă puterile magice în amurgul lui 4 octombrie, la 21.00, în fosta Fabrică Pionierul, din Piața Bucur. Anunță-ne intenția de a-ți descoperi elementul la [email protected]. Nu cerem sacrificii mari pentru ritualurile noastre nocturne, însă cerem înduplecări cu merinde pentru luntraș și 25 lei lustruiți. Găsește-ți straie sau amulete pentru a îmblânzi cele 4 elemente: apă, aer, foc sau pământ. Să înceapă magia apoi!

Slăvim Pământul după legile și riturile Sustenabilității, ca să ne lase să-i îi culegem roadele și să vă inițiem în Culinarium.  Suflă vântul de miază-noapte și ne șoptește Lecții de creativitate în ale scrisului. Dacă asculți atent vântul, descoperi poțiunea magică Mindfulness: secretul unei vieți conștiente.

Afis Elementar

Ne unim puterile și-l căutăm pe Captain Planet într-un Concurs dezlănțuit. Ne lăsăm purtați de val și ne facem un Tatuaj perfect în timp ce ne dezvoltăm cu răbdare Abilitățile extrasenzoriale. Aprindem scânteie de foc în spectacol de jonglerie cu contact ball și poiuri luminoase, ca să ne facem Inițierea în magie și-n Cristale miraculoase. Ca într-un final, să ne descoperim puterea inimii printr-un Concert cu boluri tibetane.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share